2777
2789
عنوان

بنظرتون عقلانیه خونه رو بفروشیم بدیم طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 22 پست

بعدم من هر کیو میشناسم داره طلا میخره ک جمع بشه بتونه خونه بخره طلا ی سرمایه اس برا روز مبادا ..الانم ک انقد ناامنی شده ولی تو خونتو داری حاضر و آماده توش نشستی ن ترسی داری ن استرسی کافیه دو گرم طلا بخری همش استرس داری کجا بزاری یا طلا ی وقت نیاد پایین ضرر کنی

معلومه که نه

هیچی معلوم نیست، مملکت روی هواست

خونه رو بفروشی یهو یه اتفاقی بیفته طلا سقوط،کنه، چکار میخوای بکنی؟

همون اشتباهی که بعضیا سال 98 و 99 توی بورس کردن . خونشون رو فروختن گذاشتن بورس و .... نابود شدن

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای همسایه ما خونه ۵۰۰ متری فروخت داد سکه تا بتونه خونه شو بزرگتر کنه وای چ خونه ای داشت سکه اُفت کرد و چنان خونه کشید بالا در عرض یک هفته ک حتی نتونستن تو این منطقه بخرن رفتن چند منطقه پایین تر و اپارتمان نشینی و چقدر پشیمون شدن ک بحزف بقیه کردن

بنظرم هیچ وقت ملک رو نباید بفزوشی بدی طلا

چون ملک خیلی خیلی بالا میره و عمرا بتونی بخری

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔