2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گرون شدن مام پولمون ب هیچی نمیرسه امروز شنیدم که قراره یکم بکشه پایین الان که چیزی نیس اسفند سر ...

دلار که داره میره بالا

میخوای بخری سریع بخر

خودت چی دوست داری؟

اگه تهرانین سریع پیدا میشه ماشین

این که رو بورسه خداییش ۴۳۰۰ پولشه حتی اونایی که چینی دوس ندارن اینو دوس دارن الان همه طرفدارشن

اینایی که چینی دوس ندارن؟

مردم ما یچیزی یاد گرفتن هی لق لقه میکنن که چینی الِ و بلِ!

از ماشین چینی فقط ام وی ام رو میشناسن و بس!

ماشینای روزِ چینی داره رقابت با بهترین برندای خودروسازی.

همین چین که همه میگن اشغالِ ماشین زده صفر تا صدش ۳ ثانیه!

از نظر آپشن و کیفیت و.....همه چیش برابری میکنه با برندای خوب.بخوام از آپشناشون بگم سرت سوت میکشه

البته ماشینایی که تو خود چین ساخته میشه و بصورت وارداتی داخل کشور میاد نه ماشینایی ک مثه ام وی ام و.....که تو ایران مونتاژ میشه.

دلار که داره میره بالا میخوای بخری سریع بخر خودت چی دوست داری؟ اگه تهرانین سریع پیدا میشه ماشین

مشکل مالی داریم

توقع مون بالاس با پول کم

تهرانیم

من دیگنتی دوس دارم با ۱۶۰۰ تومن پول نمیشه خرید

عقلمون ب جایی قد نمیده

یکم دیگه پول داریم نمیخوام کلا صفر بشیم

یکم بمونه تو دستمون

کارمون سخت شده

منم چندتا برند چینی دیدم اپشناش عااااااالیسواریش عالیظاهرش فوق العاده.بعد یه عده میاد قیافشونو کج می ...

چن تا معرفی کن قیمت نرمال ؟ مثلا مدل ۴۰۰ و اینا هم باشه اوکیه ولی قیمت زیر دو تومن

چن تا معرفی کن قیمت نرمال ؟ مثلا مدل ۴۰۰ و اینا هم باشه اوکیه ولی قیمت زیر دو تومن

مدلایی که دیدم رنج قیمتیش بالای ۲تومن بود.

مال شرکت گَک

مثلا گک اِمپو

گک جی اِی سی gs3

گک امکو

تو نت سرچ کن مدلاشو ببین.

قیمتاش بین ۳تا ۵ تومنِ

اگه تعریف از خود نباشه من یه مقداری در حوزه ماشین سر رشته دارم ، این ماشینی که به اسم ۲۰۷ تو ایران دارن تو پاچه پردم میکنن اصلا" ۲۰۷ نیست !!! بلکه همون ۲۰۶ هستش که یه مقدار تغییرات ظاهری توش ایجاد کردن و به اسم ۲۰۷ دارن قالب میکنن به مردم