بچه ها انقداعصبم خورده که نگم براتون .پارسال دخترم به دنیااومد یکم پول کم داشتیم برا سزارینم .خودم پول داشتم ولی به اسم مامانم دادم به شوهرم چون اگه به اسم خودم بود کلا بیخیال میشد الان وام فرزند آوری دراومده میگم پول مامانمو بدیم میگه مگه مامانت لنگ پوله ؟میگه من ازخواهرم قرض گرفتم باید به اون بدم سراون بحثمون شد بنظرتون چی بهش بگم خیلی حرص خوردم برام خیلی سنگین تموم شد اگه واقعا پول مامانم بود میخاستم چیکار کنم اینکه برا خواهرخودش احساس مسولیت میکنه ولی برامن و خونوادم نه حرصمو دراورده توروخدا راهنماییم کنین
اخه چون تاحالا نگفتم فکر میکنه نیاز نداره و من همینجوری میخام بگیرم ازش
حتما پس بگیر
مگه قرض به خواهرشوهرت کل اونپول هست ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
میگه خواهرم جمع کرده براخودش لباس بخره و بره دکتر .😒
ببخشید
نکبت
چه پررو هم هستن
لباس و دکتر خواهره مهمه
پول مامان تو با فرض اینکه پول مامانت باشه شلغمه پول نیست که
البته من قصد ندارم آنتریکت کنم زندگیت خراب بشه
خودم چون از دست خودم شاکی ام
حرص میخورم از اشتباهاتی که کردم و کسی قدردان نیست
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
تو اون تاپیک دلار که گفتی طاقت بیار ماجانم و چیزی نگو که تعلیق نشی🤣🤣🤣🤣
آها اونو میگی 😂😂😂 چی گفته بودی بهم ؟ 😂
کدوم تاپبک ؟ من امشب اکثر کامنت هامو پاک کردم 😂 وقتی پاک میکنی دیگه نوتیفیکیشن نمیاد برای همینمتوجه ...
مگه میشه کامنتی که گذاشتی پاک کنی؟
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
آره روی این سه نقطه پایین کامنتت بزن همون جایی که کامنت رو ویرایش میکنی.... میشه پاکش هم کرد
ولی زمان داره..... تقریبا ۴،۵ دقیقه
همون دیگه الانم اخم کرده رفته تو قیافه .عوض اینکه من ناراحت بشم خاکتوسراحمق من
دور از جونت
غصه نخور
اینم ازش میگیری
تو میتونی 😉💪
ولی خیلی پررو هست