2777
2789

عجله نکنید سعی نکنید بزور اخلاقتونو شبیه کسی بکنید خودتونو تغییر بدید بالاخره اون کسی که شبیهتون باشه میاد اون موقعس که با تموم وجود احساس خوشبختی میکنید این که تو چه سنی ازدواج کنید مهم نیست مهم اینه با کسی ازدواج کنید شبیهتون باشه از نظر اخلاقی احساسی قسمت مهمش همینه.چقدر قشنگ میشه اون حس بینتون

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه خیلیا تو سن کم ب اولین نفر بله میدن و بدبخت میشن تو سن پایین میشن بیوه مطلقه جوونی فرصتشونو هدر میدن

خیلیام سن بالا با یه مرد عالی اکی میشن

کلا بنظرم دخترا اگه یاد میگرفتن با همسن های خودشون ازدواج گنن تا شصت سالگی ام میتونستن شوهر خوب پیدا کنن و پر بود از خواستگار دورشون

ولی مشکل اونجایی میشه که میرن با همسن باباشون و توازن رو بهم میزنن

مرده چهل سالش شده میره سراغ دختر بیست پنج ساله

بعد اون دختره چهل ساله فرصت هاشو از دست میده

با کسی که شبیهتون نیست ازدواج نکنید بعد ازدواج پشیمون میشیدسن مهم نیست نگید ۳۰سالم شد ترشیدم بالاخره ادم امن زندگیتون میاد بزارید پشیمون نشید خدایی نکرده تو اوج جوونی احساس افسردگی و پیری کتید

حالا خانواده من برعکس میگفتن سریع ازدواج کن سنت بره بالا کسی نمیادمن مجبور کردن الان افتادم چاه

اشتباهه بخدا ادم امن زندگی حتما میاد کسی که شبیهتون باشه چه اشکالی داره بزار بگذره مهم نیست تجربه بیشترمیشه

الان من 30 سالمه و بخاطر نگرانی ممکن هس که کیسی که ازش خوشم نمیاد رو قبول کنم ولی نکنم نه؟ چون میدون ...

نه عزیزم اشتباه خیلی بزرگیه نکن بالاخره ادم زندگی شمام میاد بسپارش به تقدیرت نکنی.پشیمون میشی

نه عزیزم اشتباه خیلی بزرگیه نکن بالاخره ادم زندگی شمام میاد بسپارش به تقدیرت نکنی.پشیمون میشی

ای تقدیر

30 سالم شد و نیومدی.

نه ته دلم راضی نیست نمیکنم

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

حالا خانواده من برعکس میگفتن سریع ازدواج کن سنت بره بالا کسی نمیادمن مجبور کردن الان افتادم چاه

اکثره دوستای من همین کارو کردن و همین فکرو و اکثرشونم با یه بچه جدا شدن

خانواده ها دشمن دختراشونن انگار سن ازدواج هرچی بره بالا و عادی بشه ب نفع زن ها و دختراس چون فرصت درس خوندن و جوونی و قدرت استقلال پیدا میکنن و مرد خوب بد رو تشخیص میدن اگاهانه تصمیم میگیرن