2777
2789
عنوان

رابطه ی چندسال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اون بخاطر اینکه به مراجعه پیشنهاد ازدواج داد خطایی نکرده؟برای چنین رفتاری مجازاتی نیست

پیشنهاد ازدواج داده کار بدی نکرده به دلش نشستی ...پیشنهاد دوستی نداده که ..خیلی اشتباه کردی

پیشنهاد ازدواج داده کار بدی نکرده به دلش نشستی ...پیشنهاد دوستی نداده که ..خیلی اشتباه کردی

ببین من خطای خودمو قبول دارم و بخاطرش هم حسابی مجازات شدم.اما همیشه ذهنم درگیر این بود که اگه همه ی حقیقت رو میشنیدن چه حکمی میدادن.آیا اون کاملا بی گناه بود ؟در هرحال پیشنهاد ازدواج به مراجع غیر اخلاقیه

ببین من خطای خودمو قبول دارم و بخاطرش هم حسابی مجازات شدم.اما همیشه ذهنم درگیر این بود که اگه همه ی ...

من که میگم تو گناه کاری بلاخره ازت خوشش اومده گناه که نکرده که پیشنهاد دوستی و بی آبرویی نداده پیشنهاد ازدواج داده

ببین نظر تو در باره ی این موضع چیه.آیا اون آدم بخاطر اینکه به من پیشنهاد ازدواج داد گناهکار نبود؟توی ...

هیچ طرفی رو گناهکار نمیبینم والا.من درباره رابطه اتون نمیدونم ولی اگه به احساساتت ضربه زده بهت حق میدم

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

هیچ طرفی رو گناهکار نمیبینم والا.من درباره رابطه اتون نمیدونم ولی اگه به احساساتت ضربه زده بهت حق می ...

خب بخاطر حرفی که من زدم نزدیک بوده بیرونش کنن از دانشگاه و کلی اذیتش کردن