2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 40344 بازدید | 554 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عفونت ندارم ولی موقع رابطه شوهرم میگه بوی بد میده همیشه هم قبل از رابطه حموم میرم و تمیز میکنم

نمیدونم برای چیه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

شما کادر درمانی؟ من فاصله رحمم تادهانه واژن حدود۴ سانته. خفیف میشه؟

بله کادر درمانم

اندازه طبیعیش حدوداً ۷ تا ۱۰ سانت هست و در افراد مختلف, متفاوته

ولی اگه نیاز به عمل باشه ، عملش آنچنان که شما گفتید دردناک و وحشتناک نیست و دردش هم قابل تحمله و با دارو و مسکن قابل کنترله

مشهدبهم گفت ۸۰ تومن دیگه نمیدونماره گفد باید رحمت رو برداریگلم شما ک در جریانی بیشتر بگو لطفا ک واقع ...

پس عمل شما هیسترکتومی واژینال هست ، نه ترمیم و تعلیق گردن مثانه

الان متوجه شدم ، رحم شما آنقدر پایین اومده که دکتر تصمیم گرفته واژینال در بیاره رحمتون رو ، نه از طریق شکم.

در هر صورت نگران دردش نباشید نهایتاً یه پمپ کنترل درد میگیرید...

اگه واقعا تا این حد رحم پرولابس داره و اومده پایین باید عمل شید.

اره شوهرمم همینو میگه میگه با ی حرف ی دکتر نرو تو چاه

افتادگی رحم همینطوری مشخص نمیشه باید سونو شکم و واژینال بدی چطوری همین طوری تشخیص داد

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
مشهدبهم گفت ۸۰ تومن دیگه نمیدونماره گفد باید رحمت رو برداریگلم شما ک در جریانی بیشتر بگو لطفا ک واقع ...

واااا

اصلا انجام ندی ها اون برا راحتی خودش گفته

جدی میگم طب اسلامی بری راحت برات جا میندازن

انقد هم پول نمیگیرن نهایت 1 یا 2 تومن بشه

پس عمل شما هیسترکتومی واژینال هست ، نه ترمیم و تعلیق گردن مثانهالان متوجه شدم ، رحم شما آنقدر پایین ...

عزیزم یعنی چی واژینال رو در بیاره

گیج شدممم

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

عزیزم یعنی چی واژینال رو در بیارهگیج شدممم

نه رحم شما رو از شکمتون در نمیارن ، و شکمتون برش نمیخوره بلکه از طریق واژن رحمت رو بر میدارن

چون رحم شما خیلی پرولابس و افتادگی داره ، بهتر از طریق واژن بردارند نه از طریق شکم

افتادگی رحم همینطوری مشخص نمیشه باید سونو شکم و واژینال بدی چطوری همین طوری تشخیص داد

چرا بعضی ها آنقدر افتادگی رحم شدیدی دارند که حین معاینه و به محض اینکه پوزیشن لیتوتومی میگیرن ، کاملا میزنه بیرون

افتادگی رحم چه ربطی به عفونت داره؟چندتا دکتر دیگه هم برو با حرف یه دکتر نرو زیر تیغ جراحی

ربط داره منم از خیلیا شنیدم

چون رحم میاد پایین و ترشحات بخوبی خارج نمیشن و...

و البته اگه علتش از افتادگی نیست درست و اصولی باید درمان کنن عفونت رو...

مثلا لباس زیر کلا نپوشن

ژل بهداشتی که خوده ماماها میگن استفاده نکنین

و عفونت از سردیه رحمه و باید گرم بگیره

همچنین افتادگی رحم بخاطر ضعف عضلات کف لگن هم میتونه باشه که باید تقویت بشه

...