2777
2789
عنوان

داداشم همه درساشو نیاز به تلاش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3994 بازدید | 172 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس فردا بزرگ شد خواست ازدواج کنه دختره نمیگه پسره سیکل داره

دختره پولو میخواد برداره بره دنبال قرطی بازیاش پولدار شد یه لیسانس واسه خودش میخره نگران نباش

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

وای نه بابا کتک متک نداریممن بیست سالمهاز ابتدایی اینطوری بود عزیزم؟

از وقتی وارد راهنمایی شد بدتر شد

البته املاش ضعیف بود خیلی ولی ریاضیش بد نیود

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

نمیدونم این اسکل به کی رفتهخستم واقعابهش میگم مطمعنی بلدی؟ بیا کار کنیماااامیگه برو بابا شماها حالیت ...

باهاش حرف بزن با نرمی

بگو اگه بیسواد باشی همه سرت کلاه میذارن

بگو حتی اگر علاقت به چیز دیگهای به جز درس است حتما لازمه که دیپلم رو داشته باشی

لااقل دیپلمت رو بگیر بعد برو سراغ هر کاری که بهش علاقه داری

هیچوقت سر درس خوندن بهش نگو اسکل

سعی کنید در حد قبولی برسونیدش به دبیرستان که رسید بفرستینش کاردانش یه رشتهای که بهش علاقه داشته باشه

من خودم شاگرد زرنگی بودم الان هیچی نشدم

ولی یکی از همکلاسیها مثل برادر شما بود رفت خیاطی خوند تو کاردانش الان یه خیاط خیلی موفقه و کلی درآمد داره