2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم فقط تنها کسیه که که حتما بهم یه پولی کادو میده .گاهیم چیزی میگیره .در حد ۵۰۰تومنه ولی میچسبه .شوهرم اصولا به بعد میزاره که چیزی که بخوام بخره.مثلا امروزم ۵تومن زده برا روز زن .مزه اش به موقع بودنشه😏🫤

بی دلیل؟کسی راجع به شما پیشش چیزی نگفته؟

بی دلیل که والا از حرصش بود

نه دوستی مون قدیمی تر از این حرفهاست که کسی حرفی بزنه

ولی واقعا هنوز نمیدونم فازش چی بود اون روز به من اونحرفها رو زد.... بعد که دید من ناراحت شدم و خواستم قطع کنم، لحنش درست شد

ولی چه لزومی داشت اصلا بخواد تبریک بگه دیوونه

دیگهکلا رابطه مون تموم شد

حتی برای نوروز یا برای جنگ هم به هم پیامی ندادیم اصلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عجیبه

نه برام عجیب نیست

فقط فکر نمیکردم اینهمه سال اینقدر کینه و دشمنی و حرص از من توی دلش نگه داشته باشه

شوکه کننده بود رفتارش اون روز

زنگ زده بود مثلا تبریک بگه 😐😐😐

تو حرفهاش یه جمله گفت

الان چند روزه یادم افتاده

میگم واقعا چطور روش شد یه همچین حرفی از حرفهای من بسازه و اینطوری دو دقیقه بعد بزنه توی سر من به خیال خودش؟!

من باید خیلی سال پیش از زندگیم بیرونش میکردم

اشتباه خودم بود این رابطه رو ادامه داده بودم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊