2777
2789

دغدغه ندارن ، پولدار زیاد داریم تفریح و چی مد هست چی نیست و باشگاه و زیبایی ،برای هر مناسبت هم جشن و مهمونی به راهه ،خدا بعضی ها رو بغل کرده بعًی ها رو زده پس کلشون ،البته دخترایی که خونه بابا هیچی نداشتن هم دیدم شوهر پولدار کردن ورق براشون برگشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت شدم براتالهی همون مایع پریل از پهنا ب ماتحتش بشهفک کنم مهمونی و پارتی و این

ممنونم اولین نفری بودی که بخاطر امروزم ناراحت شدی❤️ 🙂 من سگ جون شدم دیگه اتفاق های زیادی برام افتاده

ممنونم اولین نفری بودی که بخاطر امروزم ناراحت شدی❤️ 🙂 من سگ جون شدم دیگه اتفاق های زیادی برام افتاد ...

🫂🫂انشالله ازین ببعد خوشی سهم قلبت بشه

درک میکنمت عزیزدلم خیلی خوووب❤️🥲🥲🥲🥺

یلدام ی دخترگرگانی

جاریم باباش بالا شهر تهرانن فوق العاده انسان مغروری هرچند خودش هم تو مسیرش تلاش کرده و درس خونده ولی ...

منم تراز قلمچیم بالای۷۰۰۰ بود

یادمه اولین آزمون سال دوازدهم ۶۱ کشور شدم قلمچی

یکسری مشکلات پیش هنوز نتونستم برم دانشگاه و هیچی نشدم

همیشه به خودم میگم اگه شرایط خوبی داشتم شاید زندگیم خوب میشد استعدادش رو داشتم

ببین به دلیل این مدل فکر کردنا اینستاس .اصلا طرف دو قرونیه ولی خوب بیشتر میخواد خودشو تو چشم مردم بکنه...پولدارا هم هرکی یه جوره یکی دو مورد من میشناسم بازم در حال کار و تلاش برا پولدار تر شدن .به روحیه آدم بستگی داره من پولدار بودم فقط تفریح😉الانم با همینی که داریم به استراحت و تفریح و رسیدگی به پسرم بیشتر اهمیت میدم .اهل آرایشگاه و اینا نیستم

دغدغه ندارن ، پولدار زیاد داریم تفریح و چی مد هست چی نیست و باشگاه و زیبایی ،برای هر مناسبت هم جشن و ...

آدمی نیستم که حسادت کنم

فقط گاهی غبطه میخورم بعدش هم به خودم میگم اینا برای تو نیست