2777
2789
عنوان

شوهرم داره درس میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 61 پست
مووررتیضااا جاانن بیا برات پرتقال پوست کندم اقای دوکتور😌😂😂

علی ماماااانننن خوشحالی بابا دوکتورههه؟ آرررههههه؟

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دادم برا کنکور میخونم ولی خیلی بدم میاد از درس امشبم به شوهرم گفتم من متنفرم از درس گفت بیخود بای ...

اصلا چنین اشتباهی نکنی

زن و شوهر باید هم لول همدیگه باشن

کاری نکن شوهرت تحصیل کرده بشه تو دیپلم بعدش شوهرت روش نشن تورو به همکاراش نشون بده

فیلم از یاد رفته رو میدیدی درس عبرت میشد همون گلرخ و مرتضی که بچه ها میگن

حالا درسته که همه عین هم نیستن ولی...

اصلا چنین اشتباهی نکنیزن و شوهر باید هم لول همدیگه باشن کاری نکن شوهرت تحصیل کرده بشه تو دیپلم بعدش ...

این مرتضی و گلرخ کین انقد همتون دارین هی میگید

آخه من خوشم نمیاد از درس الانم ب زور همسرم میخوام کنکور شرکت کنم بابا من پارسال دیپلم گرفتم و از مدرسه راحت شدم عاجزم از درس والا

موری تی ضاااااح

بیا آقای دوکتور برات پرتگال پوست کندم🗣

هر چه ویران شدنی بود به ویرانه کشید. آن چه ویرانه نمیگشت به بیگانه فروخت. ای جماعت از چه مینالید؟ ایراد از شماست. ما به دزدان خانه دادیم و همین ها حق ماست. مرگ بر آم دور ها گفتیم ؛ دزد در خانه بود. آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود . تنگه قاسمی . جنگل های هیرکانی . دریاچه ارومیه . زاینده رود . سد کرج . ۷۲ تن . عقب نشینی دریای خزر . تهران آلوده ترین شهر جهان . چیزی نشده جنگل های هیرکانی چیزی نبود کلا از جنگل های آمازون بیشتر قدمت داشت و عصر یخندان رو دیده بود . دریاچه ارومیه هم دوران ساسانیان و هخامنشیان رو . هیچ اشکالی نداره بجاش امنیت داریم . نشسته ایم و تماشا میکنیم . می ترسم آخر کار ایران فقط در تاریخ بماند نه روی نقشه. همه چیز مصرف میشود و بعد دور انداخته میشود . بیشتر از همه، انسان. عرب ها تاکنون چیزی تولید نکرده اند و دانشمند بزرگی هم نداشته اند اما زندگی مرفهی داشته و دارند. می دانید چرا؟ چون نفت شان را به ثروتمندان و دین شان را به احمق ها میفروشند . گفتند حجاب از زنان محافظت میکند . گفتم دیوار هم از زندانی محافظت میکند. اما آیا این یعنی او آزاد است؟ جنگل از کف پا تا به کمر سوخت ولی دل ضحاک بر این جنگل بیچاره نسوخت

چن سالته؟هدفت چیه؟

۱۹سالمه فقط دوسدارم برا شوهرم خانوم خوبی باشم و مادر خوبی برا بچه های آیندمون خونه داری و آشپزی ام بیسته بخدا یه کدبانو به تمام معنا بخدا مادرشوهرم انقدر میگه دردت به جونم که انقد خانومی خودم الان میفهمم چقدر کاربلدم بدم میاد از درس

مرسینمیبینم پس

ببین من این فیلمو قبلا ندیده بودم

همین ای فیلم میداد نگاه کردم اینقد کنجکاو شدم تهش چی میشه همشو رفتم با کیفیت بالا دانلود کردم دیدم(که حییییف از اونهمه حجم اینترنت)

بعد آخرش اینقد بی نمک تموم شد که نگو

قشنگ داشت به زنها میفهموند که اگر شوهرتون خیانتم کرد و فلج بودنشون واستون آورد با نیش باز قبولش کنید

بخدا بعد تموم شدن فیلم دوس داشتم گوشیو بزنم بشکنم

💛🐣