2777
2789
خوب ایران تحریم هست و وضعیتش بلاتکلیف طبیعی هست دلار بالا بره. در این وضعیت نباید دنبال ارز و طلا ب ...

عزیز پس فساد سیستماتیک ی سری عزیز توی کشور که به جای فکر مردم باشن فکر نجات خودشون و آقا زاده ها هستن چی؟

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ایران تحریم هست و وضعیتش بلاتکلیف طبیعی هست دلار بالا بره. در این وضعیت نباید دنبال ارز و طلا ب ...

الا چجور از دولت حمایت کنیم ،برفرض من نوعی یه مقدار پول نقد دارم نه میتونم ملک بخرم نه زمین نه ماشین تو حساب بمونه بی ارزش تر میشه پس یه راه میمونه خرید طلا، دولت هم بهتر به فکر تامین نیاز مردم باشه تا پیش فروش سکه ودلار

من تا چندسال پیش میتونستم کلی طلا بخرم ولی میگفتم میخوام چیکار نهایت تا یسال بالا وپایین نمیشه پس نخ ...

اره بابا همین که میگی اصلا کسی خبر نداشت این قراره بشه وضع مملکت

هرچند که ی نفر ۵۰ سال پبش تر گفت که اگه ی اتفاقی تو کشور بیوفته ایران چ آینده ای خواهد داشت ولی کسی باور نکرد....

عزیز پس فساد سیستماتیک ی سری عزیز توی کشور که به جای فکر مردم باشن فکر نجات خودشون و آقا زاده ها هست ...

اون درصد کمی هست و طبیعی هست در هر دولتی فساد وجود داره ولی دیگه اکثریت نباید مثل چند درصد عمل بکنند. الان مردم در تامین مایحتاج اساسی خودشون موندن و انبار کردن و ذخیره کردن اکثریت باعث نابودی میشه

اون درصد کمی هست و طبیعی هست در هر دولتی فساد وجود داره ولی دیگه اکثریت نباید مثل چند درصد عمل بکنند ...

درصد کم؟!! کل بودجه کشور داره دست همونایی میره که شما میگین درصد کم

کل دزدی های مملکت و رانت ها و ....