2777
2789

تایمش صبحه از ۶ تا ۱۲ بعد نهارش میخوابه تا ۶ بعدش تو بعضی کارا کمکم میکنه

مثلا بعضی کارایی که برای من سخته مثل مرغ ریز کردن

یا کارای ساده تر مثلا ظرفا رو میزاره تو ماشین ظرفشویی و ... لباس پهن میکنه

اما جدیدا میبینم خیلی به خانومایی که شوهراشون کار خونه انجام میدن هیت میدن منم چند روزیه عذاب وجدان گرفتم نکنه کارم اشتباهه

نه چه ایرادی داره..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میپرسی از بقیه؟؟؟ چهارچوب زندگیتو خودت تعیین کن

شوهر من کارش تمام وقتم بیشتره اما این کارا رو میکنه

مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

نه عزیزم این چه حرفیه ، من شوهرم که قبلن از ۷ صبح تا ۱۰ شب سر کار بود ، همیشه خونه رو اون جارو میکشید ، حتی ظرفا رو بعضی وقتا میشست یه وعده غذایی کمک میداد مرغ و گوشت خرد میکرد ، لباسا میزاشت لباس شویی پهن میکرد

چه اشکالی داره من شوهرم دوتا بچه شیر به شیر آوردم همزمان درس میخوندم میشد لباس زیر منو میشست دختر بزرگم کلا با خودش بود الان کارش زیاده یه مدت همه ظرفا میشست هر بعداظهر دخترم میبرد دوچرخه سواری

اگر خودش راضیه چه ایرادی داره؟وقتی زمان داره چه عیبی داره به همسرش کمک کنه؟!زندگی خصوصی شما به خودتون مربوطه ،به کسی ربطی نداره تو خونتون چی کار میکنید،به این حرفا توجه نکن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

دیگ همسر شما واقعا کارش سبکه

من قبلا همسرم یه شیفت کار میکرد در هفته ۲ روز هم غذا میذاشت ولی الان سه شیفت کار میکنه فقط تو پهن و جمع کردن سفره کمک میکنه و کارم زیاد باشه یا مهمون داشته باشیم تو شستن ظرفها و نهااایت عشقی صبحانه درست کنه

ولی قطعا کارش سبک بود بیشتر کمک میکرد

خیلی خوبه

کار وظیفه زن تنها نیست ولیبنظرم فکر کار دوم باشه همسرتون اگه تواناییش رو داره

طبق موردی که تو خانواده داریم

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…