2777
2789
ی آدم بد خیلی بد

والا تو که بدتری با این افکار شیطانیت😐

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روی یه بچه نوپا که پریده بود زیر پای مامانش ریخته شده بود خداروشکر خوب شد پوستشم درمان شد بعید میدونم کسی فوت کنه فقط هزینه درمانش زیاده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینکارو نکنی خیلی گناهه کارمای سنگینی داره برا دشمنتم انجام نده نمیدونی چه عذابی میکشه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

خداروشکر بانی خیر شدم😂

شاید بانی خیر برا منم شدی. منم سماور دارم. چند وقته خیلی سهل انگاری میکنم بچه کوچیک دارم.... بچه اسباب بازی ها رو میاره آشپزخونه میذا ه زیر پاش.... وای وای وای... خدا برا دشمن هم نیاره تصورش هم خیلی ترسناکه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

خودت رو درمان کن مسئول رفتار دیگران نیستی

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

فک کن یکی از اعضای خانواده ام یه همچین نقشه ای تو سرشون برام باشه

وای خدایا 😑

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

روی یه بچه کوچولو نصف سماور آب جوب خالی شد بعد چند روز بستری تو بیمارستان زنده مونده

یه هفته بعد مرخصی زیر اجاق نشسته بوده قابلمه لیز میخوره همه غذاها میریزه روش درجا میمیره

آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.

حتی اگه ۸ سال تموم هرروز کشته باشدت و عذابت داده باشه

آره.آدم باید خیلی سنگدل باشه بتونه همچین کاری بکنه.اصلا فکر کردن بهش تن آدمو میلرزونه.اون شخص بدترین کار دنیا رو هم کرده باشه اصلا این کار درست نیست.