2777
2789
عنوان

ولی ایرانیا واقعا روی قورمه سبزی غیرت دارن 😂🍲

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قورمه سبزی اگه بلد نباشی و به روش درست نپزی واقعا بدمزه میشه ولی خداییش پاستا و ماکارونی به روش ما واقعا خوشمزه تره

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

قورمه سبزی اگه بلد نباشی و به روش درست نپزی واقعا بدمزه میشه ولی خداییش پاستا و ماکارونی به روش ما و ...

من درست کردم یبار

همه عاشقش شدن

با ته دیگ نونی بود البته

من هیچوقت ماکارونی دم نمیکنم دوسدارم

توی کدوم خورشتا شوید میریزن؟فقط دیدم توی باقالی پلو شوید میریزن و با برنج فقط ترکیب میشه

😂😂

شوید جزو اصلی سبزی خورشتیه

از سبزی مارکتا که بخری متوجه میشی

شما خودت اشپزی نمیکنی ، درجریان نیستی

من اصلااااااا دوست ندارم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

😂😂شوید جزو اصلی سبزی خورشتیهاز سبزی مارکتا که بخری متوجه میشی شما خودت اشپزی نمیکنی ، درجریان نیست ...

ما از سبزی فروشی میخریم خودشون چرخ میکنن

من ندیدم شوید بزنیم تو خورشت

حتی دور و اطرافمم ندیدم نمیدونم شایدم میزنن

😂😂شوید جزو اصلی سبزی خورشتیهاز سبزی مارکتا که بخری متوجه میشی شما خودت اشپزی نمیکنی ، درجریان نیست ...

یعنی تو قورمه سبزی شویدهم میریزید تاحالا نخوردم ببینم خوب میشه یانه تو شهرهای مختلف ترکیب سبزی فرق میکنه

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

چه ربطی داره عزیزم؟اینا هر کدوم غذای متفاوتنا

خوب یعنی برای ته دیگ چیکار کردی