2777
2789

رفتم پیج اینستا شو دیدم یک سری چیزا ذخیره کرده بود که همش زن هایی بودن با اندام های خوب

منم عصبی شدم برداشتم دری بری گفتم بعدش گفتم شب نیا خونه بیایی من میرم خونه بابام

حالم خیلی بده تو یکی از اون کلیپ ها آدرس ماساژ در منزل اونم زن ای خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا نیم ساعت دیگ

کلید میندازه میاد داخل

درو یخچالو وا میکنه😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
حالا نیم ساعت دیگکلید میندازه میاد داخل درو یخچالو وا میکنه😑

کوفت بخوره قبل اینکه برم اینستا شو ببینم داشتم غذای مورد علاقش درست میکردم که بعد پرت کردم غذارو

صدرصد نه ولی چه کنم حالم بده هرکس جای من بود بخدا یک ثانیه هم تحمل نمیکرد

من هزار بار جای شما بودم

ته همه این داد و بیدادا و عصبانیتا و تهدیدا هیچی نیس

آخرش می شینی زندگیتو می کنی و تمرکز تو میذاری روی خودت و سلامتی و حال خوب خودت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
کوفت بخوره قبل اینکه برم اینستا شو ببینم داشتم غذای مورد علاقش درست میکردم که بعد پرت کردم غذارو

اصلا کی گفتع مرد اینستا داشته باشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من هزار بار جای شما بودمته همه این داد و بیدادا و عصبانیتا و تهدیدا هیچی نیسآخرش می شینی زندگیتو می ...

چون نه کسی حمایتم میکنه طلاق بگیرم نه چیزی حتی بار ها کتک خوردم فقط منتظرم به موقعیتی که میخام برسم بعد کاری میکنم گورشو گم کنه الان به عنوان یک پول که بتونم پیشرفت کنم حساب میکنم نه شوهر

چون نه کسی حمایتم میکنه طلاق بگیرم نه چیزی حتی بار ها کتک خوردم فقط منتظرم به موقعیتی که میخام برسم ...

خب پس رها کن این همه حساسیت ناراحت کننده رو تا واقعا به فنا نرفتی

اصلا کی گفتع مرد اینستا داشته باشه

فکر کنم برنامه ای دیگه داره که خبر ندارم چون هروقت میام کنارش سریع گوشیو قایم میکنه برام مهم نیس بزار هرکار میخاد بکنه به خدا سپردم منی که حتی به پسر نگاه نمیکنه این نباید جوابش باشه

خب پس رها کن این همه حساسیت ناراحت کننده رو تا واقعا به فنا نرفتی

سخته هزار بار تلاش کردم ولی بی فایدس هربار خواستم درستش کنم نشد چندتا خط افتاده روی پیشونیم از بس داغونم کرده

سخته هزار بار تلاش کردم ولی بی فایدس هربار خواستم درستش کنم نشد چندتا خط افتاده روی پیشونیم از بس دا ...

چون میخوای درستش کنی و هنوز متوجه نشدی که کسی نمیتونه کسی رو درست کنه

تو نهایتا بتونی خودتو تغییر بدی