2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارتخوان دارین؟گردش مالیو حساب میکنن.البته همسایمون چنتا خونه ماشین داره باز همه چی میگیره

کارتخوان داریم ولی استفاده نمیشه که افتاده خاک میخوره

اره عزیزم معلوم نیس چطوره

دقیقا دهک یک

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم

چجوری ما با بدونه خونه دوتا زمین هنوز دهدک ۳ شدیم

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

دهک پولدارا 10

ما دهک ۱۰ شدیم زنگ زدیم علت و پرسیدیم گفتن شما خونه دارید ماشینم دارید درامدتونم بالاست.

حالا ما خانوادگی کلا ماهی ۳۰ درامدمونه. این رو نمیبینن که میری دارو بخری یهو میشه ۴ ۵ ملیون......

من تصورم از دهک ۱۰ خیلییی پولدارو بود. نه ماها که اب ته شامپو میریزیم استفاده میکنیم.