2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوازده سال رفتم مدرسه معلم ها یکی از یکی بدتر نمی دونم چرا شاید دولتی بودیم حالا بقیه می گن معلم ...

ببین من ابتدایی دولتی بودم از اینجور معلم ها بود

ولی کاملا تصادفی من دانش آموز معلمای خوب اون مدرسه شدم (بجز کلاس دومیم هرچی از عوضی بودنش بگم کم گفتم)

راهنمایی و دبیرستان مدرسه خاص بودم همه معلمان عالی بودن

حالا مدرسه من و دولتی ها معلم مشترک داشتنا ،یعنی معلمای من اونجا ها هم کار میکردن

اما برای ما خیلی خوب بودن برای دولتی ها ناراضی تر و عصبی تر بودن

به ما میگفتن اونا بی نظمن و به درس گوش نمیدن و کلا فاز دیگه ای دارن و بی ادبن و...

یکی دوبار خودمم سر زدم

واقعا جو دانش آموز ها هم فرق میکنه

یعنی هم معلم هم دانش آموز ها دو طرفه تاثیر میذارن

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

ببین من ابتدایی دولتی بودم از اینجور معلم ها بودولی کاملا تصادفی من دانش آموز معلمای خوب اون مدرسه ش ...

من تجربه هر دو رو داشتم ولی تو دولتی اتفاقا به بچه ها برچست می زنن اونا هم کم کم باورشون می شه من تو کل استان اول شدم ولی از بس گفتن المپیاد برای تو خوب نیست و.. نرفتم یا من معدل بیست بودم تو راهنمایی وقتی نتونستن نمره رو کم کنن مشاوره و معلم ها رو پر کردن نمره کمتری بدن تا تو مدرسه شون بمونم اتفاقا من جز بچه هایی بودم که مادر پدرمو کامل می شناختن حتی خیلی ظلم ها رو بخاطر خانواده ام رو من انجام ندادن ولی یادمه معلم اولمون همه بچه ها رو با خط کش می زد یا تنبه های روانی فیزیکی می کردن در کل تیزهوشان بهترین معلم ها رو داره هم از نظر اخلاقی هم درس هر چی معلم بد هست به دولتی ها و مناطق محروم می دن

ببین من ابتدایی دولتی بودم از اینجور معلم ها بودولی کاملا تصادفی من دانش آموز معلمای خوب اون مدرسه ش ...

معلم ها تو تیزهوشان صد خودشو نو می زارن بخاطر امتیاز نظر مدیر و.. ولی دولتی اصلا درس نمی دن الان خواهر من دبیره تو دولتی مدیر بهش گفته خیلی سخت گیری نکن صد خودتو نزار اینا اول اخر درس نمی خونن