2777
2789
پایه دوم ابتدایی

عزیزم شما که معلم پایه دوم هستی یه سوال داشتم...پسر من کلاس دومه درسش هم خیلی خوبه و با تدریس غیر حضوری مشکلی نداره من اسفند زایمانمه و میخوام برم شهرستان اگه کل اسفند مدرسه نره خیلی عقب میفته؟تو اسفند به مبحث مهمی میرسه درسشون؟

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما که معلم پایه دوم هستی یه سوال داشتم...پسر من کلاس دومه درسش هم خیلی خوبه و با تدریس غیر حض ...

اسفند که همش تق و لقه.

طوری نمیشه. خودت باهاش کار کن. به معلمش بگو تکالیف رو برات بفرسته فقط

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اسفند که همش تق و لقه.طوری نمیشه. خودت باهاش کار کن. به معلمش بگو تکالیف رو برات بفرسته فقط

آره امسال هم ماه رمضونه کل اسفند منم نمیتونم تهران بمونم واسه خانوادم سخته بیان پیشم خیلی استرس اینو دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما که معلم پایه دوم هستی یه سوال داشتم...پسر من کلاس دومه درسش هم خیلی خوبه و با تدریس غیر حض ...

دوهفته اول اسفند معمولا تدریس میکنن

دوهفته آخر تدریس جدید ندارن

فیلم آموزشی میتونین دانلود کنین ببینه،اگه تکراروتمرین کنه مشکلی پیش نمیاد

دوهفته اول اسفند معمولا تدریس میکنندوهفته آخر تدریس جدید ندارنفیلم آموزشی میتونین دانلود کنین ببینه، ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره امسال هم ماه رمضونه کل اسفند منم نمیتونم تهران بمونم واسه خانوادم سخته بیان پیشم خیلی استرس اینو ...

پسرت شاگرد زرنگه خودت روزی یک صفحه ریاضی و هفته ای یک درس فارسی باهاش کار کن. عقب نمی مونه. علوم هم تدریس ها رو ببین بهش بگو

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

پسرت شاگرد زرنگه خودت روزی یک صفحه ریاضی و هفته ای یک درس فارسی باهاش کار کن. عقب نمی مونه. علوم هم ...

باید همین کار رو کنم ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشق و علاقه داری ولی میدونم که سختی ها بی حرمتی ها و قدرنشناسی ها و بی عدالتی عشق رو تبدیل به تنفر می کنه .فک کنید کلاس های پرجمعیت بچه های درس نخون تعدادشون بیشتر از نصف کلاس میشه .بعد کلاس ده تا لیوان چای هم گلو رو مثل اولش نمی کنه .مغزتم همش درگیره بحث های کلاس و دردسرهای بعدشه