یدونه برای ظرفای تخم مرغ و گوشت و چیزایی که بو میده
یدونه نرم برای تابه های تفلون
یدونه هم زبر برای ظرفای معمولی
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
من یکی ولی ی بار مصرف 🤦 یعنی هر دو روز یدونه میندازن دور ی جدید میذارم ، البته بدونه هم برای شستن سینک دارم که اونم بعد از هر دو سه دفعه استفاده میندازنش دور
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم برای همه یه اسکاچ متفاوت دارم چون باید اسکاچ گاز خیلی تمیز باشه که گاز برق بندازه اسکاچ کف پارکت هم نباید روغنی باشه که کف مارکتو خوب برق بندازه ومال طرف شویی هم باید هر روز توی ظرف وایتکس خیس بخوره
4 تابرا گازبرای سینگ برای لیوان و استکانبقیه ظروف ه میکی قبل از ظرف شستن آب جوش میارم میریزم رو ظرف ...
یبار اب جوش ریختم یدونه ظرف ارکوپالم شکست
ولی کلا با اب داغ میشورم
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
۲ تا یدونه برای سینکیدونه هم برای ظرفمعمولا ظرف ها رو میندازم ماشین بخاطر همین همون یدونه برای ظرف ه ...
منم اکثرا ماشینه
ولی ایناهم واسه شستن دستی