2777
2789
عنوان

مامانم گیر داده طلاهاتو پس بده من نمیخوام پس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7790 بازدید | 207 پست

پس نده اصلا

شده ببر پیش یکی بذار بگو گم کردم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مامان منم دید خواستگارم پولداره تک پسره گفت ن تک پسرا بدرد نمیخورن لوسن🫤

۱۸ سال با بند بند وجودم متوجه شدم که مامانت درست میگه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم همه بی حیا نشدن گناه خصوصی خودتو عمومی کن

چه ربطی به بی حیا

من هیچ کناهی نکردم بی حیا اونیه که روی منی که از همه پاک ترم برچسب بزنه

من از تک تک کاربرای اینجا پاک تر و بی گناه ترم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

چه ربطی به بی حیا من هیچ کناهی نکردم بی حیا اونیه که روی منی که از همه پاک ترم برچسب بزنهمن از تک تک ...

اسی جون میشه بگی چیکار کردی که از همه پاک تری؟فقط کنجکاوم .چند بار تاکید کردی من از همه ی دخترا ی مملکت پاک ترم میخوام بدونم معیارت از پاکی چیه؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

آدم افراد داخل این تاپیک رو میبینه حالش بهم میخورهچون طلا گرونه براتون مشکلی نداره از کجا آمده؟اینقد ...

ارزش خانم از طلا بیشتره شما حرص جیب دیگران خوردی که بازم

نامزد ایشون طلا هدیه داده و گفته برا خودت خانواده چون میخوان منتی سرشون نباشه میگن برگردونیم این وسط تصمیم اسی و نامزدشه که با طلاهای هدیه چیکار کنند نه من و شما و بقیه کاربرا اصلا اینجا نظر سنجی کردنش اشتباهه

پسره هم اجبار نکردن به خریدن طلا حتما بدش نمی اومده طلا به عشقش هدیه بده تورو سننه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

چه ربطی به بی حیا من هیچ کناهی نکردم بی حیا اونیه که روی منی که از همه پاک ترم برچسب بزنهمن از تک تک ...

تو چرا با کاربرا بحث میکنی اگه خودتو قبول داری بیخیال حرف بقیه

حس خوبی داری به کارت؟

نامزدت بوده محرم دلی بودین تعهد داشته رابطتت از دید خودت درست چرا باید به بقیه توضیح بدی؟؟

طلاها هم اگه واقعا پسره با جون و دل بهت هدیه داده بی هیچ منتی برا خودته اگه نه چشمش دنبال اون طلاهاس بهش برگردون

گفتم بهت اینجا آدم با عقاید مختلف زیاده نه شما میتونی اونارو قانع کنی که کارت درسته نه اونا شمارو مجاب کنند که کارت اشتباهه

از نظر کاربرا اینجا اگه مرد قبل ازدواج هزاران رابطه داشته باشه ایرادی نیست ولی برا دختر عیبه

اگه عیبه برا هر دوطرفه خب چرا کسی نمیگه نامزد ایشون به همسر آیندش باید جواب پس بده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

تو چرا با کاربرا بحث میکنی اگه خودتو قبول داری بیخیال حرف بقیهحس خوبی داری به کارت؟نامزدت بوده محرم ...

والا همینو بگو

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اسی جون میشه بگی چیکار کردی که از همه پاک تری؟فقط کنجکاوم .چند بار تاکید کردی من از همه ی دخترا ی مم ...

دروغ نمیگم

تهمت نمیزنم

خیانت نمیکنم

آدم متعهدی هستم

پول زور از کسی نگرفتم

دزدی نکردم

امانت دار هستم

سرم توی کار خودمه

قضاوت نمیکنم

برچسب نمیزنم

غیبت نمیکنم

حیوان آزاری نمیکنم گربه میبینم پیشت و کیشت نمیکنم پشه میبینم سوسک میبینم تاحالا یکبار نکشتم

به پدر مادرم احترام میذارم

هر روز دارم صدقه میدم کار خیر انجام میدم دست یتیم میگیرم مدارس باز میشه برای بچه های بی بضاعت لوازم تحریر میخرم عید براشون لباس عید میخرم برای دخترای دم بخت جهیزیه میخرم به بچه های کار شام میدم

بازم بگم؟

گناه رو من و شما تعیین نمیکنیم عزیزم معیار گناه رو خدا تعیین میکنه جانم رابطه بدون عقد رو حرام نمیدونه و نهی کرده حالا شما میخواهید توی سایت عمومی اونو عادی جلوه بدید گناه ترویج اون گناه هم برای خودت جمع میکنی

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
دروغ نمیگمتهمت نمیزنمخیانت نمیکنمآدم متعهدی هستمپول زور از کسی نگرفتمدزدی نکردمامانت دار هستمسرم توی ...

الان ما خیانت میکنیم و دزدی میکنیم و پول زور میگیریم و مردم آزاری میکنیم و ...همین که خودتو برتر و بالاتر از همه میدونی این بزرگترین ایرادته

من حتی با نامزدی که بهش محرمم هم رابطه ندارم واقعا چطور فکر کردی از همه پاک تری؟.رابطه داشتی یا نداشتی به خودت مربوطه حق نداری به خانم های متعلقه صد تا تهمت بزنی .پاکی و حیا ربطی به آزار حیوانات نداره.همه چی رو با هم قاطی نکن

پاک به کسی میگن محرم و نامحرم براش معنی داشته باشه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

گناه رو من و شما تعیین نمیکنیم عزیزم معیار گناه رو خدا تعیین میکنه جانم رابطه بدون عقد رو حرام نمیدو ...

به صدقه اعتقاد داره به خیلی چیزا اعتقاد داره ولی همه رو محرم خودش میدونه.زنا رو عادی جلوه میده .نمیدونم سیستم آموزشی ایراد داره یا چی .چرا باید کسی همچین طرز فکری داشته باشه؟

به صدقه اعتقاد داره به خیلی چیزا اعتقاد داره ولی همه رو محرم خودش میدونه.زنا رو عادی جلوه میده .نمید ...

متاسفانه تقصیر رسانه های اونوره که خیلی چیزا رو عادی جلوه دادن...

متاسفانه تقصیر رسانه های اونوره که خیلی چیزا رو عادی جلوه دادن...

استاتر هر کاری کرده قطعا تاثیرش بر میگرده به زندگی خودش و ما دخالت نمیکنیم .میتونه تو خلوت خودش هر کاری دلش خواست بکنه ولی این که زنا رو عادی جلوه بده و بگه از همتون هم پاک ترم تو ملا عام کار درستی نیست.قوانین مملکت رو قبول نداره حرام خدا رو قبول نداره.ولی میره پیش وکیل و چون گفته بکارت دیه داره حرفشو قبول داره.یعنی خدا و پیغمبر و قانون مملکت رو فقط تا زمانی که باب میلشون باشه قبول دارن

استاتر هر کاری کرده قطعا تاثیرش بر میگرده به زندگی خودش و ما دخالت نمیکنیم .میتونه تو خلوت خودش هر ک ...

بله دقیقا حلال و حرام رو قبول نداره دیه رو قبول دارن

بله دقیقا حلال و حرام رو قبول نداره دیه رو قبول دارن

همش اصرار داره بگه زن های متعلقه هم ممکنه بعد ازدواج رابطه نامشروع داشته باشن....خب اونا هم زنان کارن.اونا هم یکی مثل استاتر که فکر میکنه چون فقط با یه نفر رابطه تو یه زمان خاص رابطه داره پس اون آدم بهش محرمه .در اصل هر دو فرقی با هم ندارن