2777
2789
عنوان

یه ناهار بگید یک ساعته اماده بشه 😕🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست
اشکنه کلجوش

نمیخوریم ازین چیزا نخوردم تا حالا

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ساندویج همبر، کالباس، سوسیس😕

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی خوب بود عدس پلورو یا با مرغ میخوریم یا چرخ کرده عدس خیسونده هم ندارم

من شوهرم گوشت چرخی دوست نداره با سویا درست میکنم ولی برای مهمون با گوشت چرخی

بعدشم قرار نیست همیشه آشمزی کنی تو فارغ از همسر یا مادر بودن ی انسانی اگه دیدی نمیتونی در توانت نیست ساده ترین راه املت یا نیمرو هستش بپز و بخورین ب خودت فرصت بده نیازاتو سرکوب نکن دورت بگردم

من شوهرم گوشت چرخی دوست نداره با سویا درست میکنم ولی برای مهمون با گوشت چرخیبعدشم قرار نیست همیشه آش ...

مشکل از بی حوصلگی خودمه عزیزم

شبا نمیخوابم روزا حال ندارم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چی درست مردی؟

هنوز هیچی

الان پرسیدم