2777
2789
عنوان

به اطرافیان بگم حاملم❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 59 پست
چون خدایی نکرده زبونم لال بچه نمونهچرت وپرت گفتناشون و ترحم های الکی و خاله زنک بازیاشون شروع میشهبچ ...

قلب تشکیل شده ای بابا پدر منو دراوردین😐😂دو ماهمه میگم من نرفتم هنوز صدای قلبشو بشنوم نوبت دکترم دیر شد چون سرش شلوغه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من ۴۰ روزم بود همچین هق میزدمهمه فهمیدم بودن از شوهرت ب شدت بدم میومد ولی بچه سقط شد

چقد زود

من رفتمسونو حالمم خوب بود دکتر گفت زود اومدی از فردا پس فردا تازه قلب تشکیل میشه

من دقیقا از فرداش آب میخوردم عق میزدم البته بچه منم سقط شد

عزیزم قلب بچه تشکیل شده من الان ۸ هفتمه نگفتم دو ماهه حالم بده میگم دو ماهمه یکی دو هفتست ویارم شروع ...

متوجه شدم

حرفم اینه

خیلی ب خودت تلقین نکن

آرایش بکن موهات سشوار بکش

به کسی امنگو

زوده

چون خدایی نکرده زبونم لال بچه نمونهچرت وپرت گفتناشون و ترحم های الکی و خاله زنک بازیاشون شروع میشهبچ ...

اصن واقعا چی بگه ادم؟ سلام من حامله ام؟

مامان من گیر داده ک ب مادرشوهر بگو چشم انتظار بوده ک شما زود بچه دار شین

میگم اخه چی بگم من هر موقع دیدنم میفهمن دیگه 😐

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصن واقعا چی بگه ادم؟ سلام من حامله ام؟مامان من گیر داده ک ب مادرشوهر بگو چشم انتظار بوده ک شما زود ...

شوهرت بگه

زنگ بزنه بگه خبر خوب دارم برات

داری نوه دار میشی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تشکیل شده عزیزم من هنوز نرفتم صدای قلب و بشنوم سونو دادم ولی دو هفته پیش بود گفت براش خطر داره زوده ...

هعیی سوتی دادم صدای قلبش رو بشنوی نتوشتم

انشاالله همه چیز عالی بود اعلام کن

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

شوهرم از ایناس ک با خاهر و مادرش اصلا راحت نیسمیگه من نمیتونه زشته بگم😑

الهی🤣

پس خودت همینطوری بگو

چون بعد حتما گله میکنن چرا زودتر نگفتی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چقد زود من رفتمسونو حالمم خوب بود دکتر گفت زود اومدی از فردا پس فردا تازه قلب تشکیل میشه من دقیقا از ...

برا منم تشکیل شده بود

ولی از وقتی که فهمیدم دو روز بعد پریودیم زدم بیبی چک دیدم حامله ام

دیگه تا ۱ هفته بعدش شروع شد ویار