2777
2789
عنوان

به خونه داری مادرشوهرم حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 57 پست
مادر شوهرمنم همینطور اصلا من جرات نمیکنم تو دسشوییشون برم بعد یه سره میگه من وسواسم من تمیزم

وووای اشپزخونه بزرگی داره ولی شتر با بارش گممیشه هیچ وقت هم مرتب نمیشه با اینکه رفت امدی نیی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرمنم همینطور اصلا من جرات نمیکنم تو دسشوییشون برم بعد یه سره میگه من وسواسم من تمیزم

مادشوهر من میگه الان توان ندارم نضافت کنم قبلا فلان بودم بهمان بودم الان زانوم درد میکنه باورت میشه چند شب پیش عروسی بودم یکی باید فک منو جاریم رو از روی زمین جمع میکرد یه رقصی میکرد مادرشوهرم یه ادایی میومد بیا و ببین

خوبه هنوز دنیا جای قشنگی برای زندگی کردنه تاپیک همسایه بودم خانواده شوهرش۴ روز خونش بودن بهشون عذا نداده بود بعد رفتنشون ۱۰ میلیون خرید کرده بود چقدرم افتخار میکرد

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
چرا اینقدر به خودت ایراد میگیری؟من خودم از صبح بلند میشم نظافت انجام میدم و غروب باز نامرتبه اما خون ...

باور کن این حرفا شعاره ولی منم به اسم همینا خودمو گول میزنم گفتم که مادر شوهرم اصلا وسواس نیست همه تو خونش لذت می بریم ...خودشم با حوصله با آرامش

اون دفعه پسرم می گفت چرا مامان جون هیچوقت داد نمیزنه

راستم میگه یعنی من ده ساله ازدواج کردم همشم خدایی خونشونم ...الان هرچی دارم فکر می کنم دادش رو ندیدم ...

ببین واسه همه چیز برنامه داره

مثلا اگه می بینه اسباب بازی زیاد شده

سریع دسته بندی می کنه و یه جوری جاسازی می کنه که خونه ناخودآگاه به هم نمیره

من اصلا حتی نمی تونم از اینا که گفتی لذت ببرم

اگه می بردم حرف تو درست بود

منم دلم خواست بیام خونه مادر شوهرت

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مادشوهر من میگه الان توان ندارم نضافت کنم قبلا فلان بودم بهمان بودم الان زانوم درد میکنه باورت میشه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

باور کن این حرفا شعاره ولی منم به اسم همینا خودمو گول میزنم گفتم که مادر شوهرم اصلا وسواس نیست همه ت ...

بنظرم اول یه راهی پیدا کن ذهنت نظم پیدا کنه گلم ذهن خودت آروم باشه میفهمی زندگی لذت بخشه

بنظرم اول یه راهی پیدا کن ذهنت نظم پیدا کنه گلم ذهن خودت آروم باشه میفهمی زندگی لذت بخشه

عزیزم من میدونم زندگی لذت بخشه ذهنمم نظم نداره درست فهمیدی ولی در کل نظم داشتن خونه به شیوه ی مادر شوهرم واقعا به نقطه ی قشنگیه نمی تونم فقط به بی نظمی و بی قراری خودم ربطش بدم

خوب توهم وارد این خانواده شدی عزیزم و با رفت و آمد بالاخره ازش یاد میگیری. و میگن آدم با هرکی نشست ...

خدایی تلاشم رو کردم تو ده سال هم خیلی پیشرفت کردم

ولی اصلا کار مادرشوهرم دلی و درونیه انگار برای من هیچوقت اینطوری نمیشه

خدا رحمت کنه مامانم دقیقا همین جور بود

اما من ۱۸۰ درجه باهاش فرق می کنم هیچی ازش یاد نگرفتم واقعا نمی دونم چرا

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

مامان منم همیشه نمازش اول وثت بود برای تنها چیزی که حرص می خورد دیر شدن نمازش بود

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸