2777
2789
عنوان

مامانم میاد خونمون دزدی میکنه میره😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14833 بازدید | 333 پست
الاهی بمیرم گناه داره اینجوری نگونیاز داره ؟ پدرت هست؟

وا عزیزم میگم اوکیه اوکیه کارش زشته اخه قبلا هم از خونه مادربزرگم میبرد خالم بهم گفت

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

تنها راهش اینه بگی کلیدم در رو باز نمیکرد کلید ساز بیار قفل در ورودی رو عوض کن که نداشته باشه شوهرت هم نفهمه

بعدش بهش بگو دوربین نصب کردیم خونه نمیدونم جن داره چی داره یا کسی میاد وسیله گم میشه

بعدشم به هیچ عنوان کلید بهش نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت می دونه

نه اصلا بفهمه ابروم میره همیشه سر کاره متوجه نمیشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
تنها راهش اینه بگی کلیدم در رو باز نمیکرد کلید ساز بیار قفل در ورودی رو عوض کن که نداشته باشه شوهرت ...

خونمون 3 تا دوربین داره

نه واله خودش درامد داره بابام دو تا داره داداشم مجرده اونم حقوق بالا داره کلا هم 3 نفرند

چه بد . خیلی سخته . نمیشه به روش بیاری ؟ همسرت بفهمه خیلی زشته . اگر به همسرت هم نگیگناه داره . وقتی میاد همه چیز را قایم کن

تنها راهش اینه بگی کلیدم در رو باز نمیکرد کلید ساز بیار قفل در ورودی رو عوض کن که نداشته باشه شوهرت ...

بله درسته باید کلیدو بردارم از کیلیداش به رو خودم نیارم فهمید هم چیزی نگم دوباره هم کلید ندم بگم گم شده میدونی که شوهرم هم حساسه بفهمه قیامت میکنه

خب بهش بگو مامان با این کارت آبروم رو داری جلوی شوهرم میبری

شوهرم متوجه نمیشه نمیخوام به روش بیارم غیر مستقیم گفتم وسایلام کم میشه به روی خودش نیاورد مثلا نوار بهداشتیم کم میشه میرم میبینم گذاشته تو کشوش

یه فامیل داریم وضع مالیش نسبتا خوبه ولی همیشه از دیگران درخواست کمک میکنه سنش هم. زیاده. از سر عادته ...

بله متاسفانه عادته وگرنه اگه نداشت خودم کمکش میکردم

نه موقعی ک داره دزدی میکنه مچشو بگیر یا هم دوربین بذار خونت

تو راهرو و پارکینگ دوربین داریم ولی تو خونه نه نمیخوام به روش بیارم میخوام کلیدشو از تو کلیدا یواشکی بردارم دیگه بهش کلید ندم دیگه نمیتونه بیاد تو فقط من هستم میتونه بیاد

چه بد . خیلی سخته . نمیشه به روش بیاری ؟ همسرت بفهمه خیلی زشته . اگر به همسرت هم نگیگناه داره . وقتی ...

کجا قایم کنم خواهر وسایل فریزرو حبوباتمو برنجو گوشتو مرغو طلا و پول که نمیبره قایم کنم