2777
2789
عنوان

چرا هر خاستگاری میاد میگه آشپزی بلدی شما

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 54 پست

با اون کار ندارم ولی توهم زیادی تو فانتزیات و رویایی

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین تا همچین موردی پیدا شه🌚

البته ک پیدا میشه خوبم پیدا میشه ولی اونی ک اسی میخواد باید آشنایی اولیه داشته باشه از اسی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عیب نداره عزیزم شما هم ازش نپرس خونه و ماشین و شغل خوب داری یا نه

بالاخره مگه شما با مادیاتش میخوای زندگی کنی

خدایا چرا ادای روشن فکری در میارین

اگه ازدواج از نظر شما به خاطر شخص خودتونه بدون هییییچی پس برای طرف مقابلم باید همین باشه

خب اونم نباید بره سره کار خرج زندگی تو رو بده ها منطقی نیست؟

ولی اسی خودش شاغله و کمک خرج خونه میشه اینم در نظر بگیرید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اکثرا خانما با این طرز فکر کمک خرج نمیشن

تو این سایت زن نباید اشپزی کنه زن وظیفه نداره کار خونه انجام بده زن وظیفه نداره بیرون کار کنه و اگه کار کنه باید پولش واسه خودش باشه و اگر پول گذاشت چیزی خریدن باید به نام خودش باشه

پولشو واسه خرجای روزمره نباید خرج کنه

اما مرد باید خونه داشته باشه ماشین داشته باشه شغل پر درامد داشته باشه خودب خرج کنه قید خانواده اشو بزنه تو خونه کار کنه تو خونه اشپزی کنه و.....

بله برای همین اینجور چیزها توافقی هستش و نسخه یکسانی برای همه زندگی ها وجود نداره.

هر زوجی باید با توجه به شرایط خودشون و زندگیشون ، تقسیم وظایف کنن و کمک حال همدیگه باشن.