2777
2789
عنوان

طلاق خیلی چیز بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 31 پست

خانمی رو میشناسم که همسرش که فکر میکر عاشقشه بهش خیانت کرد .اون خانم حتی یک ساعت هم دیگه با اون مرد نموند و جدا شد و با دختر کوچیکش زندگی میکرد. ولی بمعنای واقعی داغون داغون شد و فرو پاشید بمیرم براش همش میگفت نمیدونستم زندگی همچین خوابی برام دیده

ببین بعضی ها همینجا البته کم هم نیستن شوهر دارن بچه دارن خودشون هم میدونن شوهرشون آدم خوبی هست ولی چون فاض میگرن نه عاشق نیستیم نه به دلم نیست و از این چرندیات از زندگی امنشون خارج میشن میرن با یکی بدتر از خودشون حتی به ازدواج هم خطم نمیشه اخرش میمونه و یه کوه پشیمونی اینجور آدما لیاقت آدم خوبو ندارن

و یه سری خانوم ها هم هستن خدایی زندگی سختی دارن شوهری که دست به زن داره فحش میده غرور زنو از بین میبره موهاشو سفید میکنه خرجی نمیده اینجور مواقع من حق میدم که خودشو نجات بده از دست این مرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان