2777
2789
فعلا عقد نیستیم ولی بعد عقد صد در صد قراره بخوابیم حالا شاید به دفعات کم😂😂😂

انشالله 😂😂

ما ک هنوز هیچی شما نزار مث ما بشی😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی درو باز میزاشتنشوهرم تا زمان عروسی ازم رابطه کامل نخواست خودمم اصرار کردم قبول نکرد =|

بازم خوبه کاش ماعم درو باز بزاریم راضی بشن هرچی با کنایع میگم ب مامانم میگ ن 😐😐😂😂

چرا قبول نکرد؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

انشالله 😂😂 ما ک هنوز هیچی شما نزار مث ما بشی😂😂

من نامزد قبلیم که اتقدر نچسب بود هم بابام کاری نداشت بخوابه خونمون یا نه.وقتی هم میخوابید میرفتیم تو اتاق خودم فقط بعد از اینکه حرفامونو میزدیم و موقع لالا درووو باز میزاشتبم 😂😂😂

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

قربون شما عزیزدلم💋💝من با نامزدم راحت نیستم یکمولی خب میگن تو موقعیتش که قرار بگیری و زمان بیشتر بگ ...

سعی کن بیشتر بهم نزدیک بشین یکم زمان میبره اگ تلاش میکنه نزدیک بشه بهت یا لمست کنه بغلت کنه مخالفت نکن یواش یواش کنار میای😂🧡

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

بازم خوبه کاش ماعم درو باز بزاریم راضی بشن هرچی با کنایع میگم ب مامانم میگ ن 😐😐😂😂 چرا قبول نکرد ...

اووو مامانم ک اصلا نمیزاشت

خونه مادر شوهرم یکی دوشب موندم ک اونم درو باز میزاشتن و خونه هم کوچیک بود کار خاصی نمیتونستیم بکنیم😂

میگف امانتی منم اجازه ندارم بهت دست بزنم

اووو مامانم ک اصلا نمیزاشتخونه مادر شوهرم یکی دوشب موندم ک اونم درو باز میزاشتن و خونه هم کوچیک بود ...

این بدهه😂😂😂 ما نمیخایم کاریم بکنیم فقط ی شب پیش همب باشیم 😂

اها درسته

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

😂😂😂😂 فقط حرف

ارهههه زشته کارای دیگه واییی🤣🤣🤣🤣فقط حرف

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)