2777
2789
عنوان

مهمونی و خراب کردن شام

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 38 پست
احتمالا به خاطر ازدواج قبلیت بوده خب اون فوبیا رو سعی کن از بین ببری بیشتر مردا شکمو آن دوست دارم غذ ...

اخی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

چرا ؟؟

همسر سابقم ب ایمنی پریز برق و واشر کپسول توجه نمیکرد بارها از کلید پریز آتش شده بود واسم فوبیا شده

یبار ب واشر کپسول اهمیت نداد هرچی گفتم میترسم روشن کنم میگف ن تو هیچ طورت نمیشه اصلا میونه خوبی نداشت با من مهمون داشتم یهو در حاال آشپزی بودم کپسول آتیش گرفتو......... خونه کلن داغون شد مهمون ها خواب بودن و بیدار شدن

الان ترس دارم هنوز جدا شدم ازنکبت

ازدواج مجدد کردم همسرم خوبه و آشپزیم گاهی خوبه گاهی باب میل نیس گاهی همسرم اعتراض میکنه خبر نداره من ترس آسپزی دارم😭😭گاهی میگم بهش بگم نمیدونم بگم یا ن

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر سابقم ب ایمنی پریز برق و واشر کپسول توجه نمیکرد بارها از کلید پریز آتش شده بود واسم فوبیا شده ...

این چیزا رو هر کس ببینه بنظرم وحشت میکنه برق و آتش جفتش خطرناکه .. آره بنظرم بهش بگو تا حواسش ب ایمنی وسایل باشه و کم کم ترس شما هم از بین بره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
این چیزا رو هر کس ببینه بنظرم وحشت میکنه برق و آتش جفتش خطرناکه .. آره بنظرم بهش بگو تا حواسش ب ایمن ...

من وحشت دارم کم میارم بهش بگم بعدها یهوودبگه با چه بی عرۻه ای زندگی میکردی تو 😥

من وحشت دارم کم میارم بهش بگم بعدها یهوودبگه با چه بی عرۻه ای زندگی میکردی تو 😥

خودت بهتر میشناسیش ... در هر صورت تلوان بی عرضگی اونو شما ک مباس پرداخت کنی. و واسه همین بی عرضگیاش راهتو ازش جدا کردی دیگه

خودت بهتر میشناسیش ... در هر صورت تلوان بی عرضگی اونو شما ک مباس پرداخت کنی. و واسه همین بی عرضگیاش ...

اره ممنونم ازت

چیکار کردی اخرش همونو بردی سر سفره؟؟

اره بابا یه عالمه غذا بود پیاز انداختم تو خورش و ادویه وغیره

یه بارم مهمان خیلی اومد گوشت غذا کم بود شوهرم هم اومد چربیا گوشتو جدا کرد بدتر شد چشمت روز بد نبینه

با روغن زیاد و ادویه که داشتم درستش کردم ابش زیاد شد ولی خیلی خوشمزه شد همه هی تعریف میکردن جاریم میگفت چی بهش زدی خیلی خوشمزه شده

اره بابا یه عالمه غذا بود پیاز انداختم تو خورش و ادویه وغیره یه بارم مهمان خیلی اومد گوشت غذا کم بود ...

آفرین کدبانوییا ک بلدی چطوری از پسش بربیای👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻