2777
2789
من همش میگم با این روحیه که خودم جنسیت واسم مهم هست مادر خوبی نمیشم چکار کنم دست خودم نیست از سال ها ...

من باقومی وصلت کردم که فکر می کردم جنسیت براشون مهم نیست ولی اشتباه فکر کردم، علنا بهم حرف وکنایه زده میشد حتی مادر خودمم بهم میگه بچه بیار شاید پسر شد ،ذهنم تا حدی درگیر شد دنبال ای وی اف رفتم اون زمان ۱۲ تومن بود چندین سال پیش بعداز مراحل ترسیدم بعد اون دنبال رژیم رفتم ولی به مرحله آخر رسیدم ورق برگشت ادامه ندادم ،الا که فکر می کنم میبینم هیچ دلیلی وجودداشته بخوام انقدر خودم اذیت کنم استرس بکشم ،همین که دخترام در وهله اول سالم هستن دور از جون همه اسیر دکتر نیستم همین که سر به راه هستن یه دنیا ارزش داره ،خدا میگه من به یسری فرزند دختر میدم یسری پسر یسری هم اولادی نمیدم اگه جز دسته یوم بودم چی ،ناشکری نکن با جون ودل دوسشون داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین به نظر من دوتا بچه . اختلاف سنیشون هم ۳ سال . یعنی بچه اولت ۳ سالش شده باشه و دومی باردار بشی.. ...

من ۱۸سالم بود بچه اولم به دنیا اوردم الان ۲۴سالم بشه انشالله دومی خدا بهم دوقلو بده 🤣😂

من ۱۸سالم بود بچه اولم به دنیا اوردم الان ۲۴سالم بشه انشالله دومی خدا بهم دوقلو بده 🤣😂

به سلامتی .

دانشگاه نرفتی؟

من درس دارم وگرنه بچه می آوردم...تقریبا ۱۹ونیم باردار میشم که ۲۰ به دنیا بیاد...

به سلامتی . دانشگاه نرفتی؟ من درس دارم وگرنه بچه می آوردم...تقریبا ۱۹ونیم باردار میشم که ۲۰ به دنیا ...

نه کنکور دادم دولتی قبول شدم حسابداری

رشتمو دوست نداشتم نرفتم🥲

آره منم دختر ندارم الان که دیگه بزرگتر شدن توی مهمونی وعروسی ، ختم ،مسجد، زیارت پسرا میرن پیش باباش ...

منم از الان دارم حرص اون موقع رو میخورم بده واقعا. بچه دیگه نمیاری. چندسال شونه

منم از الان دارم حرص اون موقع رو میخورم بده واقعا. بچه دیگه نمیاری. چندسال شونه

بچه های من ۱۳و۹ساله هستن..دیگه خودمم سنم نزدیک۴۰ ساله..یه سری مشکلات از نظر سلامتی هم برام پیش اومده کهبارداری بعدی شاید برام خطرناک باشه..

پارسا پسرمامان😍
بچه های من ۱۳و۹ساله هستن..دیگه خودمم سنم نزدیک۴۰ ساله..یه سری مشکلات از نظر سلامتی هم برام پیش اومده ...

خدا برات حفظشون کنه عزیزم عمرشون طولانی

ایشااا سلامتی تو بزودی بدست بیاری