2777
2789
دخترت چکار میگنه بهتر شده کلاس اولیتا میگم

نه خیلی ناراحتم. بدتر شده بهتر نشده

ی بار اخراجش کردن رفتم تعهد دادم

معلم ب چشم ی نخاله ک والدینش میارنش تو ندرسه ک از شرش کم بشن نگاهش میکنه

خودمم خیلی تحقیرش میکنم

نمیدونم چیکار کنم

بو با سا اینا رو یاد نمیگیره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره الان که دیگه اواخر بارداریمه پیش اومده تا ۳نتونستم بخوابم دوباره ۶ونیم صبح بیدار شدم که پسرمو بفرستم مدرسه و دیگه نمیتونم بخوابم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله اتفاقا اکثر روز ها ۴ ساعت میخوابم و برام کافیهامروزم که کمتر خوابیدم ۳/۳۰ خوابیدم و ۴/۳۰ بیدار ش ...

از ۴.۵ صبح چیکار میکنی

خواب کمت برای کار خاصی هست یا خوابت تمیبره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قبلنا واسه امتحان میتونستم،البته امتحانات یه ماه بودناما تا کنکور ۶_۷ ماه مونده،نمیدونم بتونم یا نه

منم کنکوریم..و به بنظرم خواب۴ ساعت تا روز کنکور فقط باعث میشه کارایی مغزمون افت کنه

من چهارشنبه ۴ بیدار شدم تا شب ۱۵ ساعت درس خوندم رکورد درس خوندنمو زدم ولی چه فایده روز بعدش تا ۱۰ صبح خوابیدم

پس بنظرم میانگین ۶ ساعت خواب خیلی خوبه هم میتونی روزانه راحت۱۲ ساعتتو بخونی و هم خواب مفید داشته باشی

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

منم کنکوریم..و به بنظرم خواب۴ ساعت تا روز کنکور فقط باعث میشه کارایی مغزمون افت کنهمن چهارشنبه ۴ بید ...

درسته

ولی از الان تا کنکور اگه بخام روزی ۱۲ ساعت بخونم،اون چیزی که میخامو نمیارم،مطمئنم؛از طرفی به قول تو خواب کم کیفیت مطالعه رو پایین میاره

نمیدونم شاید هدفمو گذاشتم ۱۴۰۶

ااره دیگه البته الان بزرگ شده من راحت میخوابم ولی اون زمان انگار خدا یه قدرت خاص میداد بهم

خداروشکر.زنده باشه

منم بچه هام بزرگن خداروشکر بچه های خوب و شبخوابی هم بودن فقط اون موقع ها که میخواستن دندون دربیارن نابودم میکردن

خداروشکر.زنده باشهمنم بچه هام بزرگن خداروشکر بچه های خوب و شبخوابی هم بودن فقط اون موقع ها که میخواس ...

خدا حفظشون کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه خیلی ناراحتم. بدتر شده بهتر نشدهی بار اخراجش کردن رفتم تعهد دادممعلم ب چشم ی نخاله ک والدینش میار ...

معلمش چطوره میشه باهاش صحبت کرد مدرسشو نمیتونی عوض کنی

خود دخترت نمیگه مشگلش چیه

معلم پارسال دخترم اصلا خوب نبود خیلی معلم بی درکی بود من هر موقع عکسشو میبینم یاد خاطرات بد پارسال میفتم اونوقت دختر من عکسو نگاه میگنه زار زارگریه میکنه

دختر من یک ماهیه من نمیدونم دلتنگ چیه تا فرصت گیر میاره یع گوشه گریه میکنه چند روزیه بازم بهتر شده ولی خیلی،نه

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

از ۴.۵ صبح چیکار میکنی خواب کمت برای کار خاصی هست یا خوابت تمیبره

کلا علاقه دارم روزم رو از ساعت ۵ شروع کنم .

پیاده روی میرم

صبحونه برای خودم اماده میکنم

کتاب میخونم

ورزش و رسیدگی به خودم رو انجام میدم

بعدش ساعت ۸ از خونه میرم بیرون برای کارام .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

درستهولی از الان تا کنکور اگه بخام روزی ۱۲ ساعت بخونم،اون چیزی که میخامو نمیارم،مطمئنم؛از طرفی به قو ...

هدفت اینه روزی چند ساعت بخونی؟

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

هدفت اینه روزی چند ساعت بخونی؟

۱۵ تا ۱۸

نمیدونم بتونم یا نه،ولی اوایلش قطعا نمیتونم،به مرور باید زیاد شه

ولی افراد زیادی رو دیدم که انقد خوندن؛مثلا خواهرِ دوستم میخاست واسه آزمونِ دستیاری دندون بخونه،روزی ۱۸ ساعت رو میخوند ولی جمعه ها ۶ ساعت و تقریبا استراحت

زیاد دیدم،مصاحبه های قلمچی،بینشون بوده کسی که انقد بخونه