2777
2789
عنوان

مشکل دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 40 پست
نمیدونم چرا این طور شد ،منم بچه کوچک دارم وقت کمتری برای میذارم شاید برای اینه.

فیلم چی میبینه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من کلاس دومه همینه تو کلاس و مدرسه میخونه درسش هم عالیه ولی تکلیف نوشتن تو خونه رو تنبلی میکنه سخت نگیر وقتی درسش خوبه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه ننویسه ،هم نمیره مدرسه

مگه میشه نره مدرسه یکی دوبار نزار بره با مدیر و معلم درمیون بزار وقتی رفت یه تشری بهش بزنن اگه الان شل بگیری عادتش میشه دیگه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم با توجه به این دوره و گوشی و تلوزیون و....معلومه که دیگه بچه ها علاقه ای به درس نشون نمیدن چون راستش اون هورمون انگیزه دوپامینی که ما قبلا از درس دریافت میکردیم بچه ها از گوشی و تلوزیون دریافت میکنند.

مگه میشه نره مدرسه یکی دوبار نزار بره با مدیر و معلم درمیون بزار وقتی رفت یه تشری بهش بزنن اگه الان ...

هر سری که مشق نمینویسه میگه حالم خوب نیست ،نمیره ،البته دو سه بار شده ،میترسم ادامه بده

چ راه حل مزخرفی که ولش کن بذار ننویسه اولیا مدرسه دعواش کنن.خب اصلا معلم مگه چقدر دل میسوزونه. مادر من خودش معلم بود.معلم خودش هزار تا گره تو زندگیشه .

همون خود اسی دعواش کنه کمتر خورد میشه. یکم تشویق یکم قول جایزه و بیرون بردن آخر هفته. کلا تلویزیون اگر طبق برنامه اون مقدار درسی که براش مشخص کردی و خوند. خیلی کارا میشه انجام داد.

سلام جانم

دختر خانمتون گوشی شخصی داره؟.

به چه چیزی علاقه مند هست؟؟

برای امتحان نوبت اول(که الان نزدیکه و فکر میکنین دخترتون تو درس متوسط هست و فقط نیازه یکم بیشتر مطالعه داشته باشه)

براش جایزه بذارین در حد وضع مالی تون که بتونین تهیه کنین

و علاقه فرزندتان

مثلا بگین اگه امتحان نوبت اولت همه و خیلی خوب بگیری

برات فلان چیز و جایزه میگیرم

توافق کنین و روزانه به دخترخانم یادآور بشین که مثلا امروز حداقل x ساعت درس بخونه

یا سوال تشریحی حل کنه فلان مقدار

و درسی که ضعیف نره تقریبا هر روز بخونه

گاهی اوقات بچه ها چون یه درسی و خوب یاد نمیگیرن و براشون سخته تمایلی به مطالعه اون درس ندارن

ببینید اگه نیاز داره کلاس خصوصی بره

و اگه فکر میکنین دخترتون واسه امتحان نوبت اول خوب نمیتونه برسونه واسه نوبت دوم جایزه بذارین

اگه که میتونه هردو😁😁😁😁

ولی واقعا باید به بچه هر روز یادآور شد و براش مشخص کرد فلان کار یا حداقل انقدر ساعت امروز درس بخونه

واگرنه به خودش میاد میبینه هم جایزه از دست داده هم نمره اش خوب نشده تو روحیه اش تاثیر داره

کلاس چهارم من نمیدونم چندساعت خوبه درس بخونه

ولی بگو درسات و کارات از فلان ساعت شروع فلان ساعت تمام بعدش وقتایی که مونده خودش هرکار میکنه بکنه

سخت نگیر بهش ببین بهش نگو تکالیفش بنویسه بزار به حال خودش دوبار که رفت ننوشنه بود جلو بقیه بهش گفت م ...

رو همه بچه ها جواب نمیده جانم🙁

بعضی بچه ها بدتر روحیه شون خراب میشه و چون تا الان خوب نخوندن پایه شون خوب نیست واسه پایه های بالاتر خیلی به مشکل میخورن

دقیقا مشکل اینه که مدرسه سخت گیره...و اینکه شاید خود شما هم سخت گیر هستید و هی به بچت تذکر میدید

مدرسه سخت گیر خیلی بهتره از مدرسه معمولی بچه ها با انضباط تر میشن از لحاظ نمره ام در مقایسه با مدارس دیگه نمرات بچه ها بالاتر هست

بچه درس خوب و مرتب بخونه مدرسه کاری نداره که

منم همین بودم مامانم با کتکککک درسخونم کرد هرروز به مدت ۴ساعت باید درس میخونم بچه کلاس اولی تا ششم ا ...

اره گلم اجبار خیلی بده

ولی خانم میتونه با راهنمایی کردن دختر خانوم و تعیین جایزه به دخترشون انگیزه بده