2777
2789
خوب من یکسال و چند ماهه عروسی کردم و همیشه هم پنجشنبه میرم خونه بابام اینا تا جمعه این پنجشنبه هم رف ...

حالا دیشب که اومدم خونه هیچکدوممون با هم حرف نزدیم میخوام بهش پیام بدم

اینا متن پیامامم از این به بعد پنجشنبه ها رفتم خونه بابام قشنگ خودت میای دنبالم کسی دیگ وظیفه نداره من از خونه بابام بیاره

بعدش تو زندگی قرار نیست همیشه حرف تو باشه منم از این زندگی سهم دارم

و اینکه دفعه دیگ منو با اینکه نیا خونه تهدید نکن هر دفعه تا یه چیز میشه زنگ میزنی نیا خونه

در اخر من بزرگ تر دارم هر وقت بابام گفت ییا حرف بزنیم مجبوری بیای چون من بزرگ ترم بابامه

خوبه اینا بهش بگم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی کشش نده مشکلاتتونو خودت حل کنید و به خانواده انتقال ندید که بزرگ بشه

بخدا منم دوست ندارم ولی یعنی چی تا یه چیز میشه زنگ میزنه بهم میگه نیا خونه یا اینکه برمیگرده میگه باید ثابت کنم حرف اون نیست و حرف منه

بخدا منم دوست ندارم ولی یعنی چی تا یه چیز میشه زنگ میزنه بهم میگه نیا خونه یا اینکه برمیگرده میگه با ...

اونم خیلی بچست

من فقط واگذار می کنم بخدا چون اون خودش بهترین هارو انجام میده ...

به سلامتی عزیزم پستمو بخون نظرتو بگو

نه دیگه هیچی نگو کشش نده یکم سرسنگین باش خودش میاد جلو

زندگیتو خراب نکن

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
نه دیگه هیچی نگو کشش نده یکم سرسنگین باش خودش میاد جلو زندگیتو خراب نکن

تو این یکسال هر موقع دعوامون شد یه بار هم نشده اون بیاد جلو کلا تا یه مدت حرف نمیزنع تا اخر من مجبور میشم برم سمتش

تو این یکسال هر موقع دعوامون شد یه بار هم نشده اون بیاد جلو کلا تا یه مدت حرف نمیزنع تا اخر من مجبور ...

وای چ اخلاق مضخرفی داره پناه برخدا 😐

پس از همین الان قهر نکن ک بخاد بری منتشو بکشی

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
وای چ اخلاق مضخرفی داره پناه برخدا 😐پس از همین الان قهر نکن ک بخاد بری منتشو بکشی

ن دیگ ایندفعه با خودم قسم خوردم دیگ سمتش نرم به هیچوجمهه

ولی این پیام های کخ فرستادم براش بفرستم خوبه دیگ؟؟