تو این مملکت گوه ازدواج روز به روز داره به ضرر زنا تموم میشه
فکرشو بکنید مهریه که دیگه به خاطره ها پیوست ، زندان هم برداشته شد، وقتی هم بچه دنیا میاری دنیا تا آخر عمرت ازت یه گروگان داره و حضانت هم با پدرشه هر وقت که خواست ازت میگیره میگه هری
والا اونقدرا هم خوش شانس نیستم یه پولدار بیاد خواستگاری خونه و زمین به نامم بزنه پولدار های اطرافم از گدا بدترن ، میخوام چیکار برم تو خونه یکی چند سال حمالی کنم بشور بساب کنم بچه داری کنم روح و روانمو نابود کنم خودمو پیر کنم تهشم طرف بدون اینکه چیزی بهم بده بزنه پشتم بگه گمشو ، تازه اگه خیلی خوش شانس باشم توافقی طلاقم بده اگه نه باید بلاتکلیف بمونم تا این قانونی که قانون جنگله ببینم واسم چه تصمیمی میگیره
قانون گفته مهریه حق زنه از شیر مادر حلال تره پشتوانه زنه ولی پاش که میرسه از همه راه استفاده میکنن تا دستمون هیچی نگیره هه 😏
گوه تو زندگی مشترک ، من بشور بساب کنم انداممو داغون کنم بچه بیارم با هر ساز طرف برقصم با بی پولیش کنار بیام گرسنگی بکشم تا طرف خودشو بکشه بالا تهش هیچی به هیچی
یه نفر اینجا بود هنوز یادم نرفته میگفت ده ساله ازدواج کردم شوهرم آورد پدر و مادرشو نگه داره من اعتراض کردم دوتا بچه هامو ازم گرفت گفت خوش گلدین من از تو پیدا میکنم ولی از پدر و مادرم نه ، میگفت چهل روزه بچه هامو ندیدم میگه برو خودت طلاقتو بگیر ، میگفت دورادور از بقیه شنیدم رفتن شمال گردش 😞 خیلی براش ناراحت شدم خیلی