2777
2789

و چقدر بده از بیخوابی بیای اینجا

اسم اینجارو باید میذاشتن پناه آباد🤍

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

و چقدر بده از بیخوابی بیای اینجااسم اینجارو باید میذاشتن پناه آباد🤍

هیچی دیگه خوابم نبرد چراغ روشن کردم اومدم نی نی سایت😐😂

ای خداا

معجزه میدونی یعنی چی؟ یعنی ۹۲:۴۸🤟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی دیگه خوابم نبرد چراغ روشن کردم اومدم نی نی سایت😐😂ای خداا

من تو تاریکیه نیمه مطلقم😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

تاریکی نیمه مطلق از کجات آوردی😂😂

یعنی برقا همه خاموشه

یدونه چراغ مطالعه فقط روشنه یه چصه نور میده🤣🤣🤣

من تا الان داشتم زیست میخوندم

الان دیگه میرم میخوابم

خیلی وقتا همون یه نم بارون،صدای پرنده ها تو جنگل،یا حتی یه لیوان قهوه میتونه حال آدمو خوب کنه💕همون چیزی که نشون میده زندگی هنوز جریان داره :) اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 بعضی وقتا ممکنه مودی بشم،بی انگیزه بشم و ندونم دقیقا دارم چیکار میکنم (درکم کنین خب منم آدمم🤧)ولی خب با وجود همه ی اینا هدفم اینه که بهترین خودم باشم✨️

منم مدرسه دارم😂😂🗿

بچه بیا برو سر درست عه

ولی خدای منم یه جوری سرخودم کلاه گذاشتم که نگو

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز