2777
2789
عنوان

دوست پسر افغانستانی خاهرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6532 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئناً میکرد، دو ساله تو رابطهن خبدروغ دروغه، فرقی نمیکنه چی باشه. در هر صورت دروغ گفته

آبجیم میگه مشکلی نداره حتما روش نشده بگه

میگه دوست پسرم کلی به خودش فحش داده گفته افغانی یعنی مایه ننگ افغانی یعنی بدبختی و اینچیزا ابجیمم دلش سوخته

بالاخره دوساله باهم زندگی کردن خاطره ساختن

اصلا چیزی ک گفتی و متوجه نشدم ولی این و میدونم ملتی ک معتقدا افغانی ها حقشون و دارن تو کشور خودشون م ...

منطقی نیست آدم کسی رو مه اينقدر کامله و دوستش داره رو رها کنه به خاطر مسخره کردن دیگران

چون اصلا چیزی برای مسخره کردن وجود نداره

ما ایرانی ها خودمون کشورمون قانون درست حسابی نداره دلیل نمیشه با همهی افغان ها بد باشیم

باز اکر به خاطر دروغ بهم بزنه قابل پذیرش تره

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خب چاره چیه این احمقه میگه خودمو میکشم احساساتمو چرا ب بازی گرفته و اینچیزامن یکی حریفش نمیشم

رابطه داشتن؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ایران ب دنیا اومده پسره همینجام بزرگ شدهببخشید جمله اخرتونو نفهمیدمینی شوهرشو بیرون کنن آبجیمم باید ...

دختر الان دولت حسابی با افغانیا چپ افتاده ،ممکنه یه روزی هم بیرون کنه همه رو....خواهر تو هم خوب باید کنار شوهرش باشه دیگه،نمیشه که هر کی تو کشور خودش زندگی کنه،این چه ازدواجیه اونوقت.....در ضمن خیلی محدودیت ها ممکنه داشته باشن چون ایرانی نیست ،منظورم حقوق شهروندی هست،مثلا بگن این بهت تعلق نمیگیره اون بهت تعلق نمیگیره.....و یه چیز دیگه....یعنی چی مرتیکه به خواهرت گفته اولش برا تفریح میخواستمت.....گوه میخورن بیان با دخترا ایرانی تفریح کنن....فردا ولش نکنه بره دنبال خانم بازی اگه اینکاره اس، بعد خواهر تو بمونه چه کنم چه کنم با یه بچه.....همه این احتمالات رو در نظر بگیرید....بابات چی میگه

متاسفانه انقد ب این بنده خداها توهین شده ک دیگ خجالت میکشن بگن میدونن واکنش بقیه چیه .اینکه دروغ گفته دو سال خیلللی اشتباه بزرگیه ولی اگر ب این اندازه ک میگی پسر خوبی هست بنظرم لیاقتشو داره .الانم ب لطف اینستا ازدواج با اتباع و خارجیا کلا عادی شده

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

چیکار کنه ابجیه بیچارمی دل ن صد دل عاشق این پسرست

من ی متن خوندم نوشته بود که لرای بختیاری اگ اشتباه نکنم به فرماندهی نادرشاه میرن افغانستان جنگ قبلا جزء ایران بوده بعد یه عده شون میمونن مزار شریف خونواده تشکیل میدن بخاطر همین چهرشو باما مو نمیزنه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

منطقی نیست آدم کسی رو مه اينقدر کامله و دوستش داره رو رها کنه به خاطر مسخره کردن دیگران چون اصلا چیز ...

اون و دیگه خودش میدونه من به شخصه نمیتونم با غذاشون یا فرهنگشون کنار بیام چ برسه ازدواج

دختر الان دولت حسابی با افغانیا چپ افتاده ،ممکنه یه روزی هم بیرون کنه همه رو....خواهر تو هم خوب باید ...

واااای بابام بفهمه پسره افغانیه منو ابجیمو شهید میکنه

و اینکه یروزی دولت بخاد بیرونشون کنه میرن خب یه کشور دیگه

اخه پسره کل فک و فامیلش امریکان

اصلا داخل افغانستان فامیل ندازن