سلام پسرم 26 سالمه و دو سال شاغلم . متاسفانه پدر مادری دارم که هیچ وقت درکم نکردن و همیشه سرکوفت دیگران رو زدن به من . تازه ترین حرفشونم اینه که خودت مقصری که خونه و ماشین نداری و خودت بی عرضه هستی . کدوم پسر تو سن من با کار کردن تونسته خونه ماشین بخره؟ واقعا چرا من باید اینجوری زجر کلامی بکشم از سمت پدر مادرم . با وجود اینکه از 17 سالگی یه قرون ازشون پول نگرفتم و همیشه خرجم دراوردم . اطرام میبینم فامیل و دوستام وقتی رسیدن سن دانشگاه یا کار پدرشون براشون یه ماشینی خریده یا ی سرمایه ای داده بهشون . من پول نخواستم ولی چجوری تو این سن با این وضعیت مملکت خونه ماشین بخرم؟ من با همچین خانواده ای چیکار کنم؟ دو شب خوابم نمیبره از غصه و حس خودکشی دارم . مملکت که اینجوری اینم از پدر مادر که منو مقصر میکنن . حاالم از خودم بهم میخوره و دعا کنید وجود نحس من از این دنیا پاک شه ...
هرکسی یه جوره ولی خود من به شخصه معتقدم پسر باید خودش کار کنه این چیز ها بخره و پرایدی که به پسر با پول خودش میخره ارزشش خیلی بیشتر از اون بوگاتی هست که بابای پسره براش خریده، غصه نخور حالا شرایط زندگی همه ی آدم ها که یکسان نیست ، انشالله درست میشه.. چند صباح دیگه هم حالا اگه مجردی دختری که بخواد چشمش به اینا نیست من خودم عاشق یکی شدم اس و پاس تر از خودم .. کلی ازش سرتر بودم.. ولی خوب اون نخواست در کل این رو بهتر گفتم که بگم به خودت تکیه کن نگران هیچ چیزم نباش.. تو تلاش کن انشالله میشه
هممون شبیه هم هستیم ۹۰ درصد جوونای ایران وضعشون همینه عده اندکی بابا پولدارن و همه چیز براشون مهیاست خودت و اذیت نکن فقط به تلاشت ادامه بده بدون استرس و عذاب
خودت هم سرزنش نکن مگه چند تا پسر ۲۶ ساله هست که این امکانات که میگی داشته باشه.. با قیمتهای امروزی الان مردای ۴۰ ساله هم تو خرج زندگی هاشون موندن.. آنقدر خودت رو نباز
هممون شبیه هم هستیم ۹۰ درصد جوونای ایران وضعشون همینه عده اندکی بابا پولدارن و همه چیز براشون مهیاست ...
میدونم بخدا وضعیت دارم میبینم ولی حداقل اینه تو این شرایط پدر مادر بیان بگن پسرم میدونیم شرایط سخته و چقدر تو با غیرتی داری کار میکنی . سیگاری نیستی الوات نیستی دختر باز نیستی . بخدا تو عمرم دنبال هیچ خلافی نرفتم نه خانم بازی کردم و... حداقل بیان کلامی حمایت کنن نه اینگه بگن به ما ربطی نداره مگه من یتیمم اینو میگن میدونی ؟ این خیلی بد
لطفا نگو اینوخودتو دوست داشته باشبه خودت مدیون باش یه زندگی خوبیکم دیگه زحمت بکش درست میشه
میدونم بخدا وضعیت دارم میبینم ولی حداقل اینه تو این شرایط پدر مادر بیان بگن پسرم میدونیم شرایط سخته و چقدر تو با غیرتی داری کار میکنی . سیگاری نیستی الوات نیستی دختر باز نیستی . بخدا تو عمرم دنبال هیچ خلافی نرفتم نه خانم بازی کردم و... حداقل بیان کلامی حمایت کنن نه اینگه بگن به ما ربطی نداره مگه من یتیمم اینو میگن میدونی ؟ این خیلی بد