2777
2789
عنوان

بتای بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 52 پست
خدا از زبونت بشنوه میترسم چکار کنم

سلام اصلا نگران نباش منم عدد بتام بالا بود , تو باردارى پوچ عدد پايينه بعدش دکترم احتمال چند قلويى داد اما رفتم سونو سن باردارى بالا بود ربطى نداره احتمال خيلى زياد 7هفته يا 6هفته باشى 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم همش دارم گریه میکنم وای خدا

نه بهت قول مىدم نگران نباش منم رفتم دکتر خيلى ترسيده بودم بهم گفت اصلا باردارى پوچ عدد بتا بالا نميره تا اين حد خوشحال باش شايد چند قلو باشه بعد واسم سونو نوشت رفتم سونو يک قلو بود ولى 6هفته بودم

سلام اصلا نگران نباش منم عدد بتام بالا بود , تو باردارى پوچ عدد پايينه بعدش دکترم احتمال چند قلويى د ...

نمیدونم اخه حساب میکنم پنج هفته وچندرروزمه

فک نکنم شش هفت باشم مرسی گلم

میشه برا سلامتی خودمو  نی نیم صلوات بفرستین  
نه بهت قول مىدم نگران نباش منم رفتم دکتر خيلى ترسيده بودم بهم گفت اصلا باردارى پوچ عدد بتا بالا نمير ...

میشه بگی چند بود بتات؟

نمیدونم اخه حساب میکنم پنج هفته وچندرروزمه فک نکنم شش هفت باشم مرسی گلم

خب همونه ديگه چى فکر کردى پيش خودت عدد بتا هر روز دو برابر ميشه عزيزم , بهت تبريک ميگم باردارى سالمى دارى مبارک باشه تا ميتونى لذت ببر اصلا نزار استرس شيرينى اين حالتو ازت بگيره مثل من , بخدا بهت قول ميدم فقط حال خودتو خراب نکن منم مثل تو بودم

خب همونه ديگه چى فکر کردى پيش خودت عدد بتا هر روز دو برابر ميشه عزيزم , بهت تبريک ميگم باردارى سالمى ...

اخه امروز رفتم دکتر بهم گفت  زیاده ترسیدم

منظورش از زياده اين بوده که احتمال چند قلويى هست, من بتام 60هزار بود

مال من شش هزار ودویست  و هشتادو چهار

درست میخونم؟

فک کنم 62000باشه

وای همینو میگم دیگه من اول فک کردم شش 

هزار خوشحال بودم گفتم طبیعیه اما امروز نگاه 

کردم گفتم 62هزاره زیاده 

دکترم گفت زیاده 

چکار کنم خیلی میترسم خدا یا

وای همینو میگم دیگه من اول فک کردم شش  هزار خوشحال بودم گفتم طبیعیه اما امروز نگاه  کردم ...

واى چقدر استرس دارى بخدا مال منم همين بود بابا يا سن بارداريت بالاست يا احتمالا دو قلو باشن ايشالله بهت قول ميدم شما اصلا سرچ بزن تو نت

واى چقدر استرس دارى بخدا مال منم همين بود بابا يا سن بارداريت بالاست يا احتمالا دو قلو باشن ايشالله ...

بخدا دارم دیوونه میشم از وقتی از دکتر اومدم

ممنونم گلم خدا کنه این تا علتش باشه