2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 24 پست
داشتم ولی تموم شده سال هاس تنهامهرکی اومد سمتم قصدش چیز دیگه ای بودالان مشکلم اینه چرا خدا طرف این ا ...

کلا دخترایی که همیشه تا این سن مجردن معمولا یه رابطه خیلی خوب چند ساله داشتن که نتیجهاش به سرانجام نرسیده.

مردم پشت خدا هم حرف میزنن

حرف باد هواس

کلا آدمای پوچ زیاد حرف میزنن

بیکارن نمیدونن چیکار کنن میشینن حرف میزنن

پشت خودشون، پشت بقیه، پشت همسایه، پشت بازیگرای توی فیلم. بیخیال بابا

خیلی اذیتی قطع ارتباط کن

راستی این جماعت همیشه دهنشون بازه

منم ۱۸ سالمه ۲۱ روزه دخترم دنیا اومده همه تیکه میندازن که بچه ای

اینگار خودم نمیدونم ولی وقتی شرایط ام این بوده چیکار کنم

مگه دست من بوده سن پایین ازدواج 🥲

ولی خداروشکر هزار بار به خاطر همسرم و دختر کوچولوم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ابن حرف و نزن شاید موقع ات نیست من هرکاری نشده بعدش فهمیدم واقعا به نفع من بوده اون زمان اتفاق نیفتا ...

میدونم قسمت هرچی باشه همون میشه ولی مگه نمیگن حق الناس هروقت یاد حرفش میوفتم خیلییی دلم میشکنه پس چرا خدا آه منو نگرفت و به ارزوش رسوند

میدونم قسمت هرچی باشه همون میشه ولی مگه نمیگن حق الناس هروقت یاد حرفش میوفتم خیلییی دلم میشکنه پس چر ...

نمیدونم فقط میدونم خدا خودش درست میکنه و همه چیز و میبینه توهم ناراحت نباش قشنگ خانوم واستا شاید حکمت خدا یه جیز دیگست

کلا دخترایی که همیشه تا این سن مجردن معمولا یه رابطه خیلی خوب چند ساله داشتن که نتیجهاش به سرانجام ن ...

دقیقا همینجوریه پشت همه حرف میزنه از همه ایراد میگیره ولی انگار از خدا نمیترسه خدا هم هواشو داره

خیلی وقته باهاش رابطمو باهاش قطع کردم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز