لاره مدیر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 2471 عنوان جاریام رو مخم هستن سطحشون پایینه خیلی | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 54 پست سلام خاهرشوهرام و جاریام خیلی فرق دارن با من. 1404/09/22 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gol_gadam عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 635 ببینید اگر میخواهید اذیت نشید یه لباس به روز پوشیده بدوزیداین هم فرهنگ بالای شما رو میرسونه مطابق فرهنگ اون ها پوشیده و مطابق سلیقه خودتون به روز و شیک بپوشید.مدل ها هم خیلی زباده اینستا نگاه کنید چند تا مزون برید میبینید
لاره مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 2471 اولا. استایل خودتو داشته باش... نه افراط کن برای هزینه ها، نه کلا بیخیال باشدوما. یدونه لباس کافیه!! ... ببین یدونه شب قبل عروسی تالار گرفتن لباس میخام یدونه هم شب عروسی یدونه برا پاتختی لختی هم مهمونای دیگه شاید باشن جاری و خاهر شوهرای من نه احتمالا من ولی دلم دکلته میخاد.
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6706 ارررره همه چی رو انتخاب کردم مشکلم اینه که در کنار اونا که هزینه خاصی نکردن یه جوری نمیشع؟ ینی منم ن ... وای نه چرا همچین فکری میکنی از خداتم باشهاصلا خودتو با اونا و موقعیت مقایسه نکناونجا فقط تو نیستی که شیکو پیک میکنه،،،کل عروسی آرایش کرده با انواع لباسا هستن همه که قرار نیس با مقایسه اینو اون سبک آرایش و لباس انتخاب کنن!در هر مکانی که هستی بهترین باش پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6706 ببین یدونه شب قبل عروسی تالار گرفتن لباس میخام یدونه هم شب عروسی یدونه برا پاتختی لختی هم مهمونای دی ... نگو که واسه هر سه تا مراسم یدونه لباس بخای بپوشی؟😐دکلته که خیلی شیکه زیادم لخت نیسمن دکلته کنم باید ی چاک بلند هم داشته باشم تازع پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
لاره مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 2471 وای نه چرا همچین فکری میکنی از خداتم باشهاصلا خودتو با اونا و موقعیت مقایسه نکناونجا فقط تو نیستی که ... همون دقیقا نمیخام زیاده روی کرده باشم سمت خودم راحتم اونور ی سریا با روسری میان
لاره مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 2471 نگو که واسه هر سه تا مراسم یدونه لباس بخای بپوشی؟😐دکلته که خیلی شیکه زیادم لخت نیسمن دکلته کنم باید ... پس چیکار کنم ۳ تا لباس نخرم؟
لاره مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 2471 نگو که واسه هر سه تا مراسم یدونه لباس بخای بپوشی؟😐دکلته که خیلی شیکه زیادم لخت نیسمن دکلته کنم باید ... چاک هم بدم چون باید زیاد باشه خیلی دیگه میریزه بیرون 🚩
mb9698 عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 1569 همون دقیقا نمیخام زیاده روی کرده باشم سمت خودم راحتم اونور ی سریا با روسری میان خیلی مغروریمنم فوق لیسانس دارم تهرانی امولی خانواده شوهرم واسه شهرستان اما یه بار به این چیزا فکر نکردمبعدم جلوتر از مادر و خواهر داماد نباش
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6706 همون دقیقا نمیخام زیاده روی کرده باشم سمت خودم راحتم اونور ی سریا با روسری میان اها گرفتم چی میگی، کجا زندگی میکنی گلم؟ من تبریزمخودم سمت مامانم اینا راحتم ولی بابام اینا مونده بقیه چجوری لباس بپوشنولی من بازم کار خودمو میکنم😂نگران نباش دکلته زیادم باز نیسخواستی بیا خصوصی مدل لباسی که واسم پوشیده ترینه رو بفرستم ببین پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6706 پس چیکار کنم ۳ تا لباس نخرم؟ نه منظورم این بود بخر تکراری نپوش پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 3385 جدا شدی؟شوهرت خوب نبود. ؟ میخوام جدا شم هنوز نشدم افتضاح بود خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 9922 منم همین شرایط دارم ولی خودم بالاتر نمیدونم از تکبر خوشم نمیاد قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏
لاره مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 2471 خیلی مغروریمنم فوق لیسانس دارم تهرانی امولی خانواده شوهرم واسه شهرستان اما یه بار به این چیزا فکر نک ... من نمیدونم مادر خاهر داماد میخان چی بپوشن. برا همین الان دو دلم خب.
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6706 چاک هم بدم چون باید زیاد باشه خیلی دیگه میریزه بیرون 🚩 چاک نده اگه نگرانی پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6706 من نمیدونم مادر خاهر داماد میخان چی بپوشن. برا همین الان دو دلم خب. اونا بهترین حالت ممکن هستن پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷