2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید درباره دروغ سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 49 پست

کسی که 5 ساله باهاشم  فکر کنید بعد از 45 روز دیشب به من گفت جمعه برمی گردم من به دلم افتاد دروغ می گه پروازهرو چک کردم درست تایمی که اون پرواز بود گوشیاشم خاموش بود بعد تا رسید زنگ زد که چرا به خط ایرانم زنگ زدی ؟ گفتم مگه نیومدی گفت نه بعد دعوامون شد قطع کرد هر چی ز زدم جواب نداد

مادرشوهر من ۶۰ سالشه بنده خدارو انگار نافشو بادروغ بریدن یه روز دروغ نگه روزش شب نمیشه دست خودشم نیس از ۱۰ کلمه ش حداقل ۵تاش دروغه بدجورازش بدم اومده اصلا

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با شوخي  بهش حالي  ميكنم  كه حرفاش را باور ندارم     البته بستكي طرف كي باشه    روم باز باشه  ميگم  بابا تو هم دروغ زياد ميگي ها   

دلت را خوش نكن  كه من باور  كردم يا اگر   جدي بخام باشم  ميگم  من كه باور نمي كنم  حالا هي تو واسه خودت بگو !!!     

بچه ها با این اوضاع دیگه نمی بینمش ..... چی کار کنم توروخدا بیاید ارومم کنید

داره میپیچوندت مطمئنی پای کسی دیگ درمیون نیست؟ 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
زندگی با آدم دروغگو خیلی خیلی سخته هیچوقت نمیتونی روی حرفش حساب کنی چون نمیدونی راسته یا دروغ  ...

اره دقیقا هر چن بعد 5 سال خیلی خیلی سخته ولی فقط ب خودت اعتماد کن و بگو میتونی بدون آدم دروغ گو زندگی خوبی داشته باشی 

می دونم همینم داره آزارم میده.... چی کار کنم؟

کاری ک من کردم گفتم بره بمیره ب درک آشغال لاشی لیاقتت همون..... خانوماس 

اخیش الان اینقدر حالم خوبه که نگو 

اره دقیقا هر چن بعد 5 سال خیلی خیلی سخته ولی فقط ب خودت اعتماد کن و بگو میتونی بدون آدم دروغ گو زندگ ...

ببین 47 روزه منتظرش   بودم از قبل عید ... این خیلی نا مردیه بخدا .. نمی دونم منظورمو چطور بگم

دقیق توضیح ندادی ولی 

احتمالا دوست پسرته و مرتب دروغ میگه بخصوص در مورد بودن و نبودنش 

نمیخام ناراحتت کنم اما چه بسا زن داشته باشه و وقتایی ک میگه تماس نگیر وقتیه که پیش زنشه