2777
2789
عنوان

تا حالا شده خواستگار بیاد قیافه و اندامتونو نپسنده ردتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 73 پست
چرا اینطور فکر میکنی؟ واکنششون چی بود؟ ناراحتی بابت اون موضوع؟ یه چیزی بگو من آروم بگیرم خیلی غصه می ...

غصه نخور من کلا یه چندتایی اینجوری شد ولی آخر همسرم اومد که الانم عاشقم خداروشکر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

آره بخاطر قدم یارو قدبلندددد میخواست تا مدت ها ناراحت بودم البته خاک تو سر من که همچین کیسی رو تو خونه راه دادم انگار اومده بود مادرش کالا بخره

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز تو شاید سلیقه طرف نبودی ولی خیلی زیبایی من خودم میدونم زشتم ولی یه غلطی کردم خواستگار راه دادم ه ...

مامانه رک نگاه کرد تو چشام گفت عینکی نمیخوام

نوه هام چشاشون عیب دار میشه🤐

دومی هم به واسطه گفته بود

درحالی که خودش بس عجله داشت اومده بود خونه یه پدری بابام ک تو روستاس و برای آخر هفته اینا میریم

اونجا وسیله هاش و ظاهر خونه بالاخره قدیمیه

بعدا فهمید داستان از چ قراره😂

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

آره. یکی از خواستگارا فقط اومد چایی خورد رفت حتی حرف هم نزدیم. دیگه مشخصه ظواهر رو نپسندیدن.

من هنوز قلبم داره میسوزه با اینکه مدت زیادی گذشته تو فکر میکنی به اون موضوع؟ چی کار کنم فکر نکنم یعنی هر لحظه تو ذهنمه وسواس فکری هم دارم هر چی بیفته تو سرم دیگه بیچارم

ولی خب همین خواستگار باعث شد خیلی بعدش به خودم برسم و چهره ام قشنگ تر بشه باشگاه برم واندامم اوکی بشه

میگن تا بهت برنخوره زندگیت برنمیخوره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
من همین تازگیاصلا نمیدونم چرا نپسندیدن فقط زنگ زدن گفت ملاک هامون بهم نمیخوره در حالیکه منو پسره اصل ...

قربون دلت دختر، ان شاء الله یک مرد واقعی قسمتت بشه

سالها دل طلب جام جم از ما میکرد وانچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد

بله ،مادرخواهرش بعد از اینکه حسابی وراندزمکردن رفتنسراغ فرش و درودیوار و تلوزیون و...چشمشونمثل مرغ سرکنده از اینور میپرید اونور،اخرشم حرفارو نصفه و نیمه گذاشتنو رفتن،البته فقط یبار نبود فکر کنم ۴ بار ایناتفاق افتاد ولی خدایی هیچکدوم از اون ادمها له دلم ننشستن و خوشحالم خودشون گذاشتن و رفتن.از اون به بعد من هم شرط گذاشتم دیگه حق ندارین کسی رو ندیده و نشاخته راه بدین تا وقتی مطمعن نشدین طرف ادم حسابی و چشم و دل سیره.کلا سه بارمبیرون خونه قرارگذاشتم دوبارشو معلوم بود طرف از ظاهرمخوشش نیومده ولی انقدر مرد نبود راستشو بگه جالبه جفتشون یکحرف زدن:اینکه من تصمیم جدی برای ازدواج نداشتم فلانی(منظور معرفشونه) خیلی اصرار کرد من هم گفتمبیام ببینم شاید تصمیمم جدی شد،بعد یه حرفایی نیزدن که هردختر عاقلی ردشون کنه مثل اینکه ثبات شغلی ندارم،درامدم خیلی کمه حتی کمتر از حقوق کارگری،نمیتونم خونه بگیرم باید بیای خونه بابام،عروسی نمیتونم بگیرم،طلا نمیتونم بخرم،اجازه نمیدم کار کنی یا درس بخونی،یعنی یه مشت چرت و پرت که خودت ردشون کتی وگرنه کسی بااین شرایط هیچوقت نمیاد خواستگاری