2777
2789
عنوان

درد عمل دماغ

526 بازدید | 55 پست

اونایی که دماغشون رو عمل کردن و همیشه خیلی ناز نازین یعنی کلا نازک نارنجین و حتی از یه سوزن هم میترسن بیان کارشون دارم ....من کلا از سوزن هم میترسم از عمل و جراحی که وحشت میکنم حالا یه سوالی دارم لطفا حقیقت رو بگید و خالصانه جواب بدید من که چه درد داشته باشه یا نه دوسال دیگه عمل میکنم ولی خیلی کنجکاوم بدونم چون مادرم راستشو نمیگه از شما میپرسم.....دوستان عمل بینی درد داره؟

۱_ مثلا وقتی بیهوش هستی درد رو حس میکنی یا نه؟یا اینکه موقع بیهوشی کلا نمیفهمی عمل شدی؟

۲_بعد از عمل چقدر درد میکشی مثلا دردش تا چه حده ؟

۳_تا چه مدت درد داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین هرکی میگه درد نداره دروغه مگه میشه دماغت و بشکنن گچ بگیرن بعدم درد نداشته باشه؟

کاملا مزخرف، تا وقتی گچ و بردارن هیچی نمیتونی بخوری غذاهای نرم فقط، تا یه ماه باید تاق باز بخوابی که کمرت سر میشه دیگه،

حتی کعبه تکیه به امام رضا میکنه 💓

خودت حساب کن دماغت شکستن و گچ گردن، یا تیغ جراحی از وسط بینیتو باز کردن پره هارو برش زدن بخیه ام زدن بعد درد نداشته باشه

یا شیاف و مسکن قابل حل ولی درد داره

ببین هرکی میگه درد نداره دروغه مگه میشه دماغت و بشکنن گچ بگیرن بعدم درد نداشته باشه؟کاملا مزخرف، تا ...

چ دروغی؟؟؟؟

مگه مرض دارم دروغ بگیم

من خودم هیچ دردی حس نکردم و نداشتم

کلافگی چرا داره نمیشه نفس بکشی تا چند وقت و باید طاق باز بخوابی اما درد اصلان

کانال روزمرگیمhttps://eitaa.com/zendegizahra

ببین هرکی میگه درد نداره دروغه مگه میشه دماغت و بشکنن گچ بگیرن بعدم درد نداشته باشه؟کاملا مزخرف، تا ...

نه اینچیزها درسته سخته ولی میشه تحمل کرد و کنار اومد ولی از جراحی میترسم همه میگن درد نداره برام عجیبه

چ دروغی؟؟؟؟ مگه مرض دارم دروغ بگیممن خودم هیچ دردی حس نکردم و نداشتمکلافگی چرا داره نمیشه نفس بکشی ت ...

مگه میشه استخون دماغتون شکستن بعد درد نداشته باشه 😐😂

حتما از مسکن و... استفاده کردی یا تحمل دردت بالاس، وگرنه شما دستتم ببره درد داره چه برسه به بینی

برا چی دروغ بگم ،؟ والله یه ذره هم درد نداشتم

دکتر برام دو بسته مسکن نوشت یه دونه ش هم نخوردم چون درد نداشتم

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
مگه میشه استخون دماغتون شکستن بعد درد نداشته باشه 😐😂حتما از مسکن و... استفاده کردی یا تحمل دردت با ...

ن اتفاقن دکترم مسکن ساده داد ،اما اصلان استفاده نکردم

بخدا هیچ دردی نداشت برام اصلان

شما خودت تجربه عمل داری؟

کانال روزمرگیمhttps://eitaa.com/zendegizahra