2777
2789
عنوان

بوی گند میده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 55 پست
خوب بگردید همه چی رو بردارید مبلمان و فرش و همه چی رو از اول تمیز کنید احتمالا اب خورشتی چیزی ریخته ...

اصلا هیچ کدوم نبود اون قسمت نه مبل داره نه هیچی فرشا هم تمیزه تمیزه انگار از سقف میاد

بابا چجوری جمعش کنن؟زیر مبل کابینت نیست میگن این بو فقط از یه قسمت خونه میاد که نه مبلی هست نه هیچی ...

اگه بو گندش بیشتر شد دیگه چاره تیس باید کنافم بکنی اگه راه نداره🫠

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا هیچ کدوم نبود اون قسمت نه مبل داره نه هیچی فرشا هم تمیزه تمیزه انگار از سقف میاد

خونه یکی از اقوام ما صدای خرت خرت خیلی زیادی میومد فهمیدن موش تو کنافشون لونه کرده☹ایشالا که برای شما اینطوری نباشه

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

خونه یکی از اقوام ما صدای خرت خرت خیلی زیادی میومد فهمیدن موش تو کنافشون لونه کرده☹ایشالا که برای شم ...

وای مگه موش هم لونه میکنه؟ همیشه صدای خرت خرت میده مدتیم بود یه موش اومده بود داخل خونه گرفتیمش

وای مگه موش هم لونه میکنه؟ همیشه صدای خرت خرت میده مدتیم بود یه موش اومده بود داخل خونه گرفتیمش

اینجوری گفتن نمیدونم🥲

فکر میکنم اگه کناف کار بیارید تا کناف ها رو با سلیقه بکنه دوباره بتونه ترمیمش کنه

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید