2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی یه صنعت و تجارت کثیف ساخته دست مرد هاست ❌❌❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 180 پست
امضای خودت عالیه که .

اینجوری ساده ام

نوجوان بودم کرم پودر و پنکک و رژگونه و سایه و خط چشم و ....خیلی چیزای دیگه میزدم

الان فقط ماژیک ابرو و ریمل و یه بالم لب یا یه رژ میزنم چون لبام سریع خشک میشه حتی تو خونه هم همیشه بالم لب میزنم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

😂🫢 وای هیچوقت ریچل رو دوست نداشتم ببین مژه های ادمو گلوله گلوله و جدا جدا نشون میده 😂🫢

مشکل از ریملت و فرم مژه هات هس اتفاقا مژه های من فره یه بار باید خودش بزنی یه بارم با براشش که تمیزهذبکشی روش ببخشید می پرسم از چه برندی استفاده میکنی

منم هر روز میکاپ نمیکنم ولی مجالس و مهمونی رو که همه میکنن منم میکنم وخب راستش هر از گاهی هم وقتی عشقم بکشه انجام میدم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هیچ مردی در راستای بهبودی قیافه .... خودش کاری نمیکنه

کی گفته نمی کنن؟

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

مشکل از ریملت و فرم مژه هات هس اتفاقا مژه های من فره یه بار باید خودش بزنی یه بارم با براشش که تمیزه ...

ذاتا هیچوقت ریمل نداشتم از افرادی که ریمل میزنن و همکاران و آشناها دیدم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

کی گفته نمی کنن؟

میبینیم که

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

منم با یه ماژیک ابرو چون ابروهام خیلی کم پشته

ابرو های من زیادی پر پشته دوسشون ندارم چون حالتش قشنگ نیس نیازه اصلاح کنی ولی پول ارایشگر ندترم ولی فکر کنم شما از من بزرگ تر باشی🙏🪻

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اینجوری ساده ام نوجوان بودم کرم پودر و پنکک و رژگونه و سایه و خط چشم و ....خیلی چیزای دیگه میزدمالان ...

احتمالا بازم کمتر میشه

ابرو های من زیادی پر پشته دوسشون ندارم چون حالتش قشنگ نیس نیازه اصلاح کنی ولی پول ارایشگر ندترم ولی ...

من از اول ابروهام کم پشت بود و اصلا نیاز به اصلاح نداره😶🤣

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ذاتا هیچوقت ریمل نداشتم از افرادی که ریمل میزنن و همکاران و آشناها دیدم

خب گفتم نه اتفاقا هر می دیده کفته چکار میکنی چرا برا ما اینجور نمیشه منم همین بهشون گفتم اخه مژه ها من کاشت نیس که نیازی به ریمل نداشته باشه

من از اول ابروهام کم پشت بود و اصلا نیاز به اصلاح نداره😶🤣

خوش به حالت

خوش به حالت

هیچ کس از چیزی که داره راضی نیست یکیش من😂

من میکاپ میکنم برای خودم چی می گی شماپدر من انقدر بدش میاد از ارایشدرعوضش شوهرم کلی ایده میدههمه یه ...

امضات 🫢☝🏻

من الان سوالم اینه وقتی با ارایش حس بهتر دارم چرا نباید بکنم زیاده روی هم نمیکنم بگی سنم می بره بالا

کسی نمیگه نباید بکنی خب

تو میتونی بکنی میتونی نکنی

باید ببینی چرا با ارایش کردن حسه خوب میگیری؟!

چه احساسی پیدا میکنی چه فکری میکنی که بدون

آرایش همون احساس رو درمورد خودت نداری

چی باعث شده که با ارایش کردن حسه خوب پیدا

کنی اون حسه خوب چیه؟! شادیه آرامشه یادآور چیزه

خوبیه برات و.....

باید بشینی فک کنی جواب این سوالا رو پیدا کنی

چرا با چهره معمولی خودت اون حسه خوب رو نداری؟!