2777
2789

از بچگیم خیلی سختی کشیدم

الان نه رفیق میخام

نه عشق میخام نه پول نه موفقیت هیچی نمیخام

فقط میخام سرمو بزارم برا همیشه بخام

همین الانشم یه عالمه کار عقب افتاده دارم

خستگیم روحیه

....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور خیلی تلاش کردم ولی زورم به خیلی چیزا نرسید .هربار یه چیزیو درست کردم یه مشکل بزرگتر سررا ...

دیقاا وقتی خدا چیزی نخواد نمیشه هر کاری تم کنی انگار فقط در جا میزنی..

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

منم همینطور خیلی تلاش کردم ولی زورم به خیلی چیزا نرسید .هربار یه چیزیو درست کردم یه مشکل بزرگتر سررا ...

ادم بدبخت رو بدبختش کردن

یا سرنوشتش اینه؟

می دونی سرنوشت منو با چی نوشتن؟                                      با 💩

چطوری پذیرفتی؟پذیرشش سخته

خب اینجوری بود که بچه که بودم فکر میکردم بزرگ بشم خیلی خوشبخت میشم و همه سختیام جبران میشه بزرگ شدم و برای خوشبختی تلاش کردم رشته خوب دانشگاه خوب شغل خوب همه چیزایی که دست خودم بود رو به نحو احسن انجام دادم ولی نتیجه همیشه منفی بود و انگار تلاشام پوچ میشدن و هروقت یه طرف زندگیمو درست میکردم یه مشکل بزرگ دیگه برام پیش میومد و شرایطم همیشه از همسنام سختتر بود و چیزایی که دست خودم نبود حتی اگه خیلی راحت و شدنی بودن نمیشدن و برای بقیه میشدن با دیدن این سلسه توالی اتفاقها فهمیدم قرار نیست هیچوقت راحت بشه یا دنیا بهم چیزی بدهکار نیست که سختیام رو بخواد جبران بکنه و فقط میگذرونم و فقط روی چیزایی که دست خودمه مانور میدم و بقیشو بهش فکر نمیکنم دیگه

چطوری پذیرفتی؟پذیرشش سخته

در واقع باورم نسبت به اینکه دنیا برام جبران میکنه عوض شد

در ثانی دارم تلاش میکنم اگه یه روز خواستم بچه دار بشم بهترین شرایط برای اون بچه باشه چون بخشی از سختی هام به تصمیم های پدرو مادرم برمیگرده برای همین فقط روی ارتقا لول زندگیم و اینکه خودمو از این سطح بکشم بالاتر فکر میکنم پیشرفت شغلی مالی تحصیلی ظاهری فکری رو همش کار میکنم