2777
2789
عنوان

بعد از طلاق مامان بابا من عصبی و دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 25 پست

عزیزم من ۴۲ سالمه و خیلی هم سواد یا تحصیلات بالایی ندارم که بدونم تا چقدر حرفم درسته و اثر گذار، خودم وقتی خیلی حالت عصبی میشم احساس میکنم اگه برم یه دفتر بردارم و با همون فشار عصبی خط خطی کنم تا حدو حدودی خودم تخلیه کردم و چشمام ببندم و سعی کنم با ارامش اب بخورم و نفس عمیق بکشم ، بدش انگار ارومتر میشم و قدرت فکر کردن دارم و تصمیم بهتر و گفتار بهتری دارم

برو دکتر همینجور صادقانه بهش بگو کنترل خشم نداری بهت دارو میده اما به هیچ کس نگو فقط خودت و دکتر بدونن،کسی دستت دید بگو ویتامین هست یا هرچی

بعدش گفتن اروم شدی بگو صلوات میگم توسل کردم صبور تر شدم،لطفا حتما برو دکتر و خودتو نجات بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطشو ندارم

پناه ببر بعد خدا ب خودت چون خوزت فقد میتونی حالتو خوب کنی فیلمای انگیزشی ببینی یه الگو مناسب بگیر تو زندگیت بساز هر انچه میخای تو ایندت باشه برای خودت بهتریتارو رقم بزن

من تورا چون جان خود میدانمت.....

وای دقیقا میفهمم چی میگی منم یه مدت به شدت عصبی بودم البته تو دوران بلوغم بودم ولی خب بازم اعصابمو خورد میکرد این عصبی شدنم..یهو فوران میکردم و شروع میکردم جیغ و داد کردن بعد نشستم با خودم فک کردم ک تا کی میخوای این وضعو ادامه بدی باید مرحله ب مرحله روی خودت کار کنی

قدم اول سکوت بود..و این سخت ترین و وحشتناک ترین مرحله برای منی بود ک تحت هیچ شرایطی نمیتونستم سکوت کنم و داد و بیداد نکنم..اوایل هر چقد سعی میکردم موقع دعوا سکوت کنم نمیشد ولی کم کم تلاشام نتیجه داد وقتی کسی داد میزد و عصبانی میشد من هیچیی نمیگفتم البته از درون میسوختما ولی حداقل دیگه میتونستم حفظ ظاهر کنم قدم دوم این بود درونمم مثل بیرونم بیخیال جلوه بدم انقدد رو ذهنم کار کردم و به خودم تلقین کردم و میگفتم بی اهمیت باش،هر چی گفتن بیخیال با حرف اونا که قرار نیس چیزی تغییر کنه و این تلقینا باعث شد ب مرور زمان خود مغزمم باورش بشه ک حرف بقیه براش پشیزی مهم نیس..و اینجوری بود ک این تمرینای ذهنی منو نجات داد..شاید مسخره و خنده دار بنظر بیاد ولی واقعا همش همین بود🫠

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

برو دکتر همینجور صادقانه بهش بگو کنترل خشم نداری بهت دارو میده اما به هیچ کس نگو فقط خودت و دکتر بدو ...

میترسم وابسته قرصا بشم

واقعا نمیدونم چیکار کنم حالم بده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
وای دقیقا میفهمم چی میگی منم یه مدت به شدت عصبی بودم البته تو دوران بلوغم بودم ولی خب بازم اعصابمو خ ...

من وقتی سکوت میکنم مغزم داغ میکنه سرم درد میگبره

وقتی دادو بیداد میکنم حس میکنم تک تگ سلولام بیشتر درگی میشه

و واقعا کم میارم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم من ۴۲ سالمه و خیلی هم سواد یا تحصیلات بالایی ندارم که بدونم تا چقدر حرفم درسته و اثر گذار، خود ...

اون لحظه ای که داد و بیدا میکنم واقعا حرفایی هس که گفتنیه نمیشه نوشت من حرفای اروم رو با دعوا و تنش میگم

من وقتی سکوت میکنم مغزم داغ میکنه سرم درد میگبرهوقتی دادو بیداد میکنم حس میکنم تک تگ سلولام بیشتر در ...

میدونم چی میگی،سکوت بیشتر ادمو عصبی میکنه،انگار بدنت نمیتونه اون حجم از فشار رو تحمل کنه ...اینجوری شروع کن اولین باری ک قراره در اینده عصبی بشی تعیین کنه ک بیست ثانیه سکوت کنی بعد منفجر شی،،نمیتونی از اول کامل سکوت کنی،،وقتی طرف مقابلت داشت حرف میزد تو بی توجه به همه چی تو ذهنت بشمار،،۱،۲،۳ و..تا ۲۰ وقتی به ثانیه بیستم رسیدی و یهو خواستی حرف بزنی یهو انگار افکارت تو اون ۲۰ ثانیه جمع و جور تر شده،منطقی تر حرف میزنی،رو خودت کنترل بیشتری داری و سری بعد دوباره بگو تا یک دقیقه چیزی نمیگم..و بعد از یک دقیقه انگار دیدت باز تر میشه و کم کم یه مدت ک میگذره ب مغزت این حس تلقین میشه ک در حالت عادی هم بتونه خودشو کنترل کنه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

اون لحظه ای که داد و بیدا میکنم واقعا حرفایی هس که گفتنیه نمیشه نوشت من حرفای اروم رو با دعوا و تنش ...

میفهمم خشم خفته داری یوقتایی سعی کن حرفات با پیامک یا زوی کاغذ بنویس بده ، تا عادت کنی به اروم شدن ، برای چی اعصابت الان خراب میکنی ان شالله فردای روزگار مادر شدی میخوای با اونا هم همین قدر بدرفتاری کنی از الان شروع کن و به خودت به قبولون که هیچ کس و هیچ چیز با ارزشتر از خودم نیست