2789
عزیزم مادر شوهرم میگ ک ن مال عروسه نه مال داماد میگ مال خودمونه از حرص نمیدونم چیکار کنم

اره شنیدم اینم تو بعضی جاها.

اگه مال اونا بخواد باشه خرج جلسه رو هم باید کامل خانواده شوهر داده باشه نه داماد بیچاره

البته میگم هر جایی فرق میکنه رسم و رسومات

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
طرف ما پول کادو و شاباش برای خود عروس و داماد هست.یعنی خانواده دخالتی ندارهعقد خانواده عروس میگیره . ...

دقیقا اما مادر شوهرم میگ نه مال منه اینا در حالی که موقع جشن بله برون شاباش ها رو خانواده من داد ب من حتی پول گذاشتن روش یک تیکه طلا خریدم میگ اونموقع اونا برداشتن الان من در حالی که خانواده من دادم به من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره شنیدم اینم تو بعضی جاها.اگه مال اونا بخواد باشه خرج جلسه رو هم باید کامل خانواده شوهر داده باشه ...

عزیزم داماد هم خیلی خدایی هست میگ ول کن بسپر به خدا درسته اما حریم میاد قبلا گفت با پول شاباش که میدم برات انگشتر میخرم همیشه هر چی گفته زده زیرش منم از حرص نمیدونم چیکار کنم از سادگی منم استفاده میکنه

من خودمم کوردم

خانواده همسرتم کورد ان؟

اگه آره میخواد دبه کنه پول هارو برداره😅

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
عزیزم داماد هم خیلی خدایی هست میگ ول کن بسپر به خدا درسته اما حریم میاد قبلا گفت با پول شاباش که مید ...

ارزش جنگیدن نداره بعضی چیزا

عزیزم درسته اما ...

اخه این موضوع میدونم حق با توعه.

البته گفتم از رسم و رسومات شما نمیدونم.ولی این ماجرا اگه ادعا کنی که برا ماست میگن عروسه قالتاقه و فلان و بیسار و باز تو شکست خوردی.نگی هم شکست خوردی.

موضوع یه جوریه که دو سر شکسته

مادر شوهرم کورده پدر شوهرم ترک آره حرصم داره در میاد از سادگی من استفاده میکنه

اذیت خود نکه دردت...

با شوهرت حرف بزن بزار این مسائل رو اون حل کنه اول کاری خودت با خانوادهش طرف نشو.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی