2777
2789

من به خاطر یه کار خیلی مهم به وام احتیاج دارم خیلییی مهم، میخوام از ویپاد وام بگیرم ولی زمان ندارم که پول بخوابونم سکه جمع کنم اما اگه شما کد دعوت منو بزنید بهم سکه میده و میتونم وام بگیرم

میشه کمک کنید

نه پولی میخوام نه برای شما هزینه ای داره رایگانه رایگانه

کد دعوتم 👇🏻

8ZD8UZ

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به خاطر یه کار خیلی مهم به وام احتیاج دارم خیلییی مهم، میخوام از ویپاد وام بگیرم ولی زمان ندارم ک ...

بلو بانک داری؟؟

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
من به خاطر یه کار خیلی مهم به وام احتیاج دارم خیلییی مهم، میخوام از ویپاد وام بگیرم ولی زمان ندارم ک ...

اونوقت کار مهمت را نباید به خانواده و دوستان و فامیل ات بگی کمکت کنند ؟؟

باید بیاید مجازی

این پول خیلی کمه واسه مهاجرت

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

متاسفانه. به خاطر چنین افکاری که مردها اعتمادشون به زنها از دست دادن. بگذار بره مهاجرت کنه ایشون فکر میکنه بیرون از ایران عالیه. شوهرش همین کار بکنه بگذاربره مهاجرت کنه. هر کس که نمیخواد ایران بمونه از ایران بره خیلی بهتره. حداقل در بیرون از ایران تجربه کسب میکنه و متوجه میشه خیلی چیزها. حتی پشیمان میشه به خاطر اینکه از. شوهرش جدا شد. وقتی مرد خوب باشه زن این کار میکنه. به خاطر چنین زنانی که مردها اعتماد نمیکنند برای زنشون چیزی بخرن.