2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

107 بازدید | 18 پست

دخترم ۳ سالشه ۱ ماهی هست از پوشک گرفتن شروع کردم الان جیش میگه ببرم دستشویی ولی شماره ۲ هیچ جوره نمیگه وهمچنان در شورتش انجام میده

کسی تجربه مشابه داره؟ چقدر طول میکشه اعلام کنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من ۲سال و پنج ماهگی خودش دیگه نزاشت پوشکش باوجود اینکه خودش مشتاق بود ۹ ماه طول کشید تا از پوشک گرفته بشه الآنم گاهی خیلی کم مثلا دوماهی سه ماهی یبار نمیدونم چرا انگار که حواسش نیست شماره دو رو تو شلوار میکنه

برای از پوشک گرفتن باید خیلی صبور باشی

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸

منم تابستون شروع کردم نشد دوباره پوشک کردم نگه داشتم بهار و تابستون که هوا خوبه اونوقت الان یه سال و ...

منم یکبار دوسالگی سعی کردم ولی نشد

الان که ۳ سالشه راحت تر انجام شد

۱ سال و نیم خیلی زوده

پسر شما کامل جیش اعلام می کنه؟ دختر من خطا داره همچنان و ببرمش دستشویی انجام میده

جیشو کامل میگه که جیش دارم شماره ۲ هم میگه قبلش ولی دستشویی نمیاد میره تو اتاق یه گوشه کارشو انجام میده بعد سر پا میکنه دستشویی بزرگ رو

عزیزم من حدود یک سالی دخترم حاضر نشد بره دستشویی شماره دوشو. میگفت نمیتونم بلد نیستم. فقط تو پوشک بلدم.

درست یا غلط من سخت نگرفتم بهش.

تا بزرگتر شد و بهش گفتم اگر یک بار تلاشت رو بکنی و انجام بدی بهت جایزه میدم. دیگه میخوام مثل بزرگترا تو دستشویی فقط انجام بدی. که دیگه درست شد.

یک دلیل ممکنه یبوست باشه. پاهاشون درد میگیره زیاد بشینن. حتما ملین بهش بده، یل پود پیدرولاکس بده که اذیت نشه از این بابت.

بعضی ها پیشنهاد میدن یه بازی یا سرگرمی تعریف کن وقتی تو دستشویی منتظریم پی پی بیاد انجام بدیم که تحمل کنه نشستن رو. اینو دختر من اصلا قبول نمیکرد. چون میخواست من بیرون از دستشویی باشم و صدام کنه.

یکی هم اینکه شاید از دیدن پی پی ش می ترسه. اینو با بازی با عروسک و خمیر قهوه ای، یا اسم گذاشتن روی پی پی ها که آیت بچه ست اون مامان، میرن پیش هم و بای بای کنیم، خلاصه از این بازی های حال به هم زنی میتونی حل کنی:)

ایشالا برای شما طول نکشه.

پیشنهاد میدم با روانشناس کودک هم مشورت کنی. یکی از عوامل اضطراب آدما ریشه ش برمیگرده به اضطراب که در زمان از پوشک گرفته شدن تجربه کردن. سعی کن براش اضطراب ایجاد نکنی تو این پروسه. دعوا کردن یا اخم اصلا نباشه. فقط توضیحات هزارباره و صبوری کردن.

عزیزم من حدود یک سالی دخترم حاضر نشد بره دستشویی شماره دوشو. میگفت نمیتونم بلد نیستم. فقط تو پوشک بل ...

نه از پیپی نمیترسه من می فهمم که الان وقتشه می برم دستشویی انجام نمیده بعد میاد بیرون تو شروارس می کنه