2777
2789
مادرشوهرمن کادورو اصلا بازنمیکنه خودمون اصرارمیکنیم ک ببین خوشت اومده یانه آخرم بایه لبخندخشک وخالی ...

چه مادر شوهر داغون و بی فرهنگ و از دماغ فیل افتاده ای.اکه بازم براش چیزی بخری با این وضعیت پس واقعا خودتو بی ارزش کردی

چه مادر شوهر داغون و بی فرهنگ و از دماغ فیل افتاده ای.اکه بازم براش چیزی بخری با این وضعیت پس واقعا ...

اره بخدا انقد شوهرمو ناراحت میکنه هرسال واقعا هرچی درتوانمونه میخریم دیگه امسال موندم چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرمن کادورو اصلا بازنمیکنه خودمون اصرارمیکنیم ک ببین خوشت اومده یانه آخرم بایه لبخندخشک وخالی ...

منم ب همین مشکل برخوردم

دوسه سال اول ازدواجم هرکادویی ب هرمناسبتی میخریدم میبخشید ب دیگران و دختراش جلوی چشم خودم و هیچ تشکر یا ذوقی نمیکرد

منم دیگ کادو ندادم

گاهی پول کارت ب کارت میکنم واسش

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
اره بخدا انقد شوهرمو ناراحت میکنه هرسال واقعا هرچی درتوانمونه میخریم دیگه امسال موندم چیکارکنم

بنظرم نخر

من گاهی ک پیش بیاد پول میزنم ب کارتش چون حقوقش کمه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲